4.10.2010

Uudet raamit

On hyvinsyönyt olo. Pitkästä aikaa. Dukanin dieetti on nyt kolmannessa vaiheessa ja kerran viikossa saadaan syödä ns. gaala-ateria eli ihan mitä halutaan (alkupala, pääruoka, juusto tai jälkkäri sekä aperitiivi ja yksi lasi viiniä tms.). Eilen illalla myö Kullan kanssa sitten suunnattiin Les 3 Brasseurs -nimiseen ketjuravintolaan (ihan vaan syömään, muuten olisimme mennyt jonnekin
muualle) ja syötiin Prof. Dukanin oppien mukaan juuri sitä, mitä mieli teki.



Aperitiiviksi valitsin tietty Kir Royalin (karhunvatukkalikööriä + samppanjaa) - lempiaperitiivini, jota olin jo ehtinyt kaivata.



Tarkoitus oli näyttää kir royal kädessä tosi onnelliselta, mutta Kulta ei osaa ottaa kuvia. :) Siispä onnellisen (ja suht' normaalin) ilmeen sijaan väännän taas naamaani ja ilmeisesti olin selittämässä jotain. (Ei silloin oteta kuvaa, kun toinen vielä puhuu...!)



Alkupalaksi lämmin vuohenjuustosalaatti. Nam!



Pääruoaksi amerikkalainen jokapäiväinen leipä. Ranskikset - good! Hampurilainen - good! :) Tämän huuhdoin alas 33 cl -lasillisella talon blanche-olutta. Olut - so good! Jälkiruoasta - brioche façon pain perdu eli iso köyhä ritari (?) vaniljakastikkeessa ja vaniljajätskipallolla - ei ole kuvaa, sillä se ehti hävitä miun vatsalaukkuun ennen kuin muistin koko kameraa...

Tänään palataan taas ruotuun ja syödään kiltisti proteiineja ja kasviksia. Onneksi ei vaaka näyttänyt tänä aamuna yhtään enempään kuin eilenkään, vaikka sitä pahoin pelkäsin.





Tadaa, 5 kiloa keveämpänä ja monta senttiä pienempänä vihdoin ja viimein! Muotiblogien (jota tämä blogi ei suinkaan ole) tyyliin:

Harmaa toppi NafNaf musta pitsitoppi Undiz housut Kookaï kengät Vagabond nahkaranneke La Halle hopeakaulakoru Kalevala Koru

8 kommenttia:

  1. wau, hyvin olet pitänyt itsesi kurissa ja hyvältä näyttää, vaikkei näyttänyt niin kauhealta ennenkään!

    VastaaPoista
  2. Wau, nainen! You look good!! :D:D Upea kaunotar! Ja upeat vaatteet, lisää näitä!

    Hih, hamppari, ranskikset ja olut tekee niiiin eetua joskus. dieetti kuulostaa aivan mahtavalta, ja tykkään siitä että se ei ole sellaista non-stop-kidutusta loppuiäksi, vaan nautinnotkin on sallittu, se antaa ihanasti voimaa ja hyvää mieltä, sellaista tasapainottavaa hyvän olon ylläpitoa. Me likes!

    Voi, niin ihanaa,että oot taas linjoilla! On sua kaivattukin :D

    VastaaPoista
  3. Ps. Ihan pakko myöntää, mua kutkuttais ihan oikeastikin vähän ruveta muotibloggaajaks, jos vain riittäisi aika ja olisi vaatteitakin,mitä pistää päälle.. tai voidetta jota laittaa kasvoihin.(pitäiskö aloittaa ulkkari-leidien yhteinen muotiblogi?)

    VastaaPoista
  4. Airelle - Kiitos! Kivasti sanottu. :)

    Karkki - oih, kiitti ihanista sanoista! Vaikka muuten tuntuu itestäkin muodonmuutos hyvälle, niin on se kiva kun muutkin sen sanoo ääneen. :) Muuten pakko sanoa....Noita housuja en ollu saanut mahtumaan päälle moneen vuoteen ja ne on yhdet miun lempihousut. Ei tartte ostaa uusia vaatteita nyt! Muotibloggaus ois miustakin ihan kivaa, mutta en ehkä pitemmän päälle jaksais...Eikä mullakaan ois koskaan mitään uutta ja hienoa esitellä. Aina vain samat rutkut. :) Etkä sie mitään voiteita tartte, kun oot niin hehkeä aina! Halitus!

    VastaaPoista
  5. Jees upeeta!! Hienolta näyttää!
    Lisää vaan kuvia kehiin :-D

    VastaaPoista
  6. Kylläpä mulla on komea tytär! Ainahan hän on ollut näyttävä, mutta nyt varsin upea. Kun luin viestisi tuli niin ikävä!!! Tule pian mamman luo.

    VastaaPoista
  7. Ennen-tilannetta en tieda (en kylla usko etta on ollut paha edes!), mutta naista taytyy sanoa, etta upealta naytat!! Onnea saavutuksesta!
    Jaana

    VastaaPoista
  8. Rina, kiitti! :) Kuvia tulossa, oon vain laiska noitten kaapeleitten kanssa...

    Äiti, kiitos äippä-raks! Pian tuun kotiin siun ruokapadoille! <3

    Jaana, ennen oli paljon makkaroita ja löysää ja todella huono itsetunto ja ikävä olo. Kiitti kommentista! :)

    VastaaPoista