2.10.2010

Muuten ihan jees, mutta...

Sauna puuttuu. Tosin ei enää pitkään. Uuteen kotiin tulee sauna ja miun rakas iskä tulee sen tekemään meille. Ilmeisesti myös rakas kummisetäni tulee avustamaan suuressa saunanrakennusprojektissa. Oon aika onnen tyttö, vai mitä?

Kaiken muun kotoisen olen osannut jotenkin korvata tai puuttumisen kestää, mutta saunaa kaipaan aina yhtä kipeästi. Varsinkin talvella, kun täällä mistraali puhkuu ja on jääkylmä sisätiloissakin, niin en mistään muusta unelmoi niin paljon kuin saunomisesta. Nyt kun tiedän, että saan oman saunan tänne, niin näen itseni vähän joka tilanteessa saunassa. Sieltä miut sitten varmaan aina löytää. :)

Äitin lähettämiä naistenlehtiä selatessa törmäsin Tikkurilan mainokseen, jossa oli näin upea kuva:Meijän sauna vahataan siis mustaksi! Kiuasseinälle tulee vaaleat kaakelit, mutta muuten saunaan ja kylppäriin mustat, metallinhohtoiset isot laatat. Kalusteet puolestaan on valkeat. Mitäs sanotte?

7 kommenttia:

 1. Mustat saunat on hianoja! :-) Tosi kiva nähdä näitä raksakuvia ja haaveilla että joskus pääsisi käymään siellä saakka... Iloa elämään ja näkymisiin toivottavasti!!!!
  T:Anu

  VastaaPoista
 2. Kiva taas lukea juttujasi pitkasta aikaa!

  Paljon tsemppia rakennusprojektiin, se on stressaavaa aikaa, mutta lopputulosta kannattaakin odotella ;o).

  Olet kylla tosiaan onnen tytto kun saat oman saunan! Meidankin talossa on "huone" saunaa varten. Se on valitettavasti vaan toiminut varastona nama nelja vuotta jotka taalla olemme asuneet... Aluksi oli rahapulaa eika saatu ostettua materiaaleja sen kuntoon laittamiseen ja nyt on isukillani toinen kasi leikattu ja toisen leikkausta odotellaan eli sauna taitaa jatkaa varastona olemista viela ainakin pari vuotta. Niisk...

  Terkkuja taalta pohjoisemmasta!

  VastaaPoista
 3. Olet tosiaan onnen tyttö, olen ihan kateellinen! Meidän on pitänyt jo viimeiset viisi vuotta tehdä sauna autotallin nurkkaan, nimenomaan tehdä se itse eikä ostaa valmiina että saisimme sen edullisemmin, mutta eipä ole ilmaantunut saunaa eikä näköjään kykeneviä saunan rakentajia vieläkään. Kiuaskin olisi jo valmiina. Onnea siis rakennustyömaalle, hienolta näyttää!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana sauna toteaa toinen ulkosuomalainen, joka unelmoi saunasta!

  VastaaPoista
 5. Anu - Etteköhän työ vielä joku päivä tänne pääse. :)

  Töötsi - heippa ja kiitti tsempistä! Oon nyt lopettanu rakennuksesta stressaamisen - eiköhän se talo valmistu aikanaan. Niin, ei kai se saunan teko niin vaikeeta ole, mutta on kiva kun oma isä sen tekee ja kunnolla. Netistä löytää saunanteko-ohjeita, joten jos teillä on yhtään bricolage-henkeä, niin ei kun saha soimaan! :)

  Kaksimerta - Hei pitkästä aikaa! Ollaan muuten tulossa sinne teille päin joulu-tammikuussa. Ois aika vinkeetä tavata! :)

  Calendula - kiitos! :) Toivottavasti saatte tekin saunan joku päivä. :)

  Sanni - joo, musta sauna on aika rock! :)

  VastaaPoista
 6. Mä en tiedä miten sun blogi on tipahtanut mun lukulistalta, mutta löysin sut uudestaan ihan äskettäin. Piditkö jossain vaiheessa taukoa? Meikäläinen oli puolivillaisella blogitauolla, päivitin silloin tällöin. Nyt homma on taas vähän elpynyt.

  Mitä, tänne päin tulossa? Siis Bahrainiin? Kerro heti lisää! Mun blogin sivulla on linkki mun sähköpostiin!

  VastaaPoista