1.10.2010

Maison

Jäi iltapäivään tämä paljonpuhuttu postaus. Tänä aamuna oli pieniä teknisiä ongelmia (ja liikaa lähteviä asiakkaita...). Valitettavasti saatte odottaa lupaamaani omakuvaa huomiseen, sillä en tiedä vielä, missä vermeissä sen otan...Mutta näin uuden alun kunniaksi julkaisen teille kuvia meidän rakenteilla olevasta ikiomasta kodista, joka edistyy huimaa vauhtia.

Blogin uusi ulkoasu kaipaa vielä hieman rukkaamista, mutta tuohon tuppukylän kuvaan olen tyytyväinen! :)Valitettavasti en ehtinyt kuvata perustuksien kaivamista ja valamista, sillä meijän raksaäijät tulee ja menee miten niitä huvittaa, mutta tässä kuvassa on nyt jo sitten kivijalka muurattuna.Tässä on jo sitten alakerran seinät melkein koko korkeudessaan. Vasemmalla tulee olemaan yhdistetty vieras- ja työhuone, jossa rakkaat perheenjäseneni saavat lomailla joka vuosi niin pitkään kuin haluavat. :)Tuon samaisen vierashuoneen ikkunasta voi ihailla auringonlaskun häivähdystä. Harmi, että naapureitten talot on edessä, mutta meijän makuuhuoneesta onneksi näkee hieman enemmän, sillä se on vierashuoneen yläpuolella. :)

Tartteeko sanoa, että olen aika onnellinen nyt, kun pitkäaikainen unelma on vihdoin toteutumassa? Enpä olisi vielä 8 vuotta sitten voinut mitenkään aavistaa rakennuttavani taloa Etelä-Ranskaan, pieneen tuppukylään.

6 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Onnittelut! Siinä se kasvaa! Juu raksaäijät ihan yleis-eurooppalaisen tavan mukaan tekee hommia silloin kuin huvittaa, hommistaan ilmoittelematta - sillä mä aina lohduttaudun täällä sveitsiläisen chalet-projektin pyörteissä... meille siis EHKä vedettiin tänään lattiavalun vika kerros - aion juhlia tsekkaamatta, tehtiinkö sitä vai ei ;-)

  VastaaPoista
 2. kah, siinähän se tuppukylä lojuu Provencen auringon alla. tosi hyvä, aito kuva, juuri tuollaisia maisemat täällä ovat. ja talosta tulee varmaan hyvä, teidän unelmakoti.

  VastaaPoista
 3. Ginger - Vai chalet'a ootte rakentamassa - upeeta! Mutta hei, vaikka sveitsiläiset onkin ehkä hieman slekärankaisempaa kansaa, niin kannattaa silti tarkkailla ja tarkistaa kaikki. Siis aivan kaikki. Jos mie en ois joka vaiheessa iltamyöhällä tuolla raksalla mittani kanssa hääräämässä, niin moni asia ois ihan viturallaan. :)

  Airelle - Jep, meijän tuppukylä on aika jees. :) Talosta ei voi tulla muuta kuin unelmakoti - niin suurella rakkaudella ja huolella sitä tässä rakennutetaan. Ja tuparikutsu tulee varmasti! :)

  VastaaPoista
 4. Yeah upeaa! Hienot kuvat ja hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 5. Juu chalet, mutta ei ihan nollasta aloitettu - vanhasta jätettiin betoniset ulkoseinät ja katto, kaikki muu veks - 60 vuotta vanhoisa putkissa yms ei juuri ole säästämistä.. ;-) Uusi lattia oli kuin olikin valettu, ja vain 6 viikkoa aikataulusta jäljessä - tämä on ihan shampanjan arvoinen saavutus, hop Suisse!!! Tsemiä sinne,
  G

  VastaaPoista
 6. Rina - tänks!

  Ginger - tsemppiä siullekin! Kuulostaa tosi upeelle teijän projekti. Meijänkin unelmissa ois chalet, mutta sit toisessa elämässä...Tai kolmannessa!

  VastaaPoista