9.3.2009

Arki olkoon ystävämme

Nyt on loma lusittu. Äiti ja Iskä lähtivät lauantaina takaisin Suomeen ja Joen kaupunkiin. Yhteinen viikkomme oli leppoisa ja rentouttava. Eilen olimme Kullan perheen kanssa syömässä Marseillessa kuuluisassa Chez Michel -brasseriessa Plage des Catalansilla. Ravintolan kuuluisa bouillabaisse vei kielen mennessään ja oli ehdottomasti suolaisen hintansa arvoinen!

Hotelli aukaisee ovensa perjantaina. Valitettavasti se on 13. päivä, mutta sille ei nyt voi enää mitään sillä ensimmäiset asiakkaat saapuvat samaisena päivänä. Saa nähdä, mitä tästä vuodesta tulee. Toivottavasti lama ei pahemmin meitä ravistele, sillä Kullan kanssa ollaan vihdoin ja viimein päätetty ottaa suuri askel ja alkaa rakentaa taloa. *korinaa* Kukaan ei meitä ole tästä rötisköstä ajamassa pois, mutta myö ei enää yksinkertaisesti kestetä kylppärin homeista seinää, ainaista vetoa ja viileyttä, kallista vuokraa, kalkkeutuvaa lämminvesivaraajaa ja ja...Lista on liian pitkä.

Onneksi tuli se upea häämatka tehtyä nyt. Ei kaduta niin paljon sitten, jos ja kun joutuu vyötä kiristämään kahteen kertaan vyötärön ympäri. Ja onpa tässä muitakin suunnitelmia, mutta niistä myöhemmin. :) Joka tapauksessa taitaa olla ensimmäinen vuosi, kun minua ei sesongin alkaminen ahdista ja puuduttavan arjen kohtaaminen tuntuu oikeastaan ihan kivalta. Kirjahylly on täynnä kivoja kirjoja, joita en malta olla aloittamatta ja tulevan talonrakennusprojektin suunnittelukin kiehtoo. Kunhan vain ensiksi saataisiin kaikki kuivat ja kamalat viralliset asiat hoidettua...

Ja mikäpäs tässä on ollessa - aurinko paistaa, lämmintä on noin 15 astetta ja kaikki on hyvin. :)

3 kommenttia:

 1. Onnea uusille suunnitelmille ja niiden toteutumisille! Nuorena on vitsa väännettävä tai talo rakennettava, miten vain, sittenhän on oma olo ja siistit seinät.

  Täällä sataa lunta ja tuntuu taas niin talviselta, mutta eiköhän kevät koita joskus ja kaunistahan on puhdas, valkea lumi( ja siistit tassut). Alles Gute ja kiva kun sulla on mieli korkealla!

  Ps. justiinsa päätin, että un jour mä vielä tulen aixisteeraamaan ja omin silmin näkemään teidänkin oleanterit!

  VastaaPoista
 2. Oma koti on aina oma. Paljon vaivaa sen eteen joutuu nakemaan, mutta tuloksesta nauttii sitten sitakin enemman.

  Jaksamista myos uudelle tyokaudelle!

  VastaaPoista
 3. Kuullostavat ihanilta suunnitelmanne! :)

  VastaaPoista