25.2.2009

Helmikuuta vielä

Sainpas vihdoinkin tuon New Kids-rapon tehtyä! Olen pahoillani radiohiljaisuudesta, mutta lomailu on ollut niin ihanaa, että en ole ehtinyt aikaa paljon koneella viettää. Paitsi FB:ssa ja sarjoja katsellen. Nyt palataan kuitenkin arkeen, sillä kolmisen viikon päästä aukeaa hotelli ja blondinkin pitää alkaa organisoitua ja ryhdistäytyä. :)

Perjantaina tulee Äiti ja Iskä - jee! Viikon aikana olisi tarkoitus käydä kotipaikkakuntavisiiteillä, syödä, juoda punaviiniä, jutella paljon ja halitella. Ennen sitä pitää kuitenkin siivota, raivata ja vastata kommentteihin.

Ai niin, kertokaas mistä työ haluutte, että mie kirjoitan? On nimittäin punainen lanka kadoksissa.
Ja hei, nyt mie voin laittaa ilolla enemmän kuviakin, sillä hankittiin parempi kamera! Yay!Jättiläislumpeen kukka Mauritiuksella.

8 kommenttia:

 1. Siut ja Nessi on haastettu, Kurkkaa blogin suuntaan (Muutama rustaus sitte) :o))

  VastaaPoista
 2. Moiskis Pupuce!

  Tosi kiva nahda, etta olet palannut blogimaailmaan. Ehdin nimittain jo pohtia, etta onkohan kaikki ihan okei... Hassua, etta alkaa kaipaan ihmisia, joita ei (ainakaan viela, hih hih) ole nahnyt "oikeassa elamassa":) Nauti vanhempien kans lomailusta ja varaa vielakin enemman voimaa hotellikauteen!

  VastaaPoista
 3. Upea kuva tuosta lumpeesta! Hyvää lomaa sinulle:)) Kirjoita vaikka siitä lomasta enemmän ja kuvia, jesh! Enemmän :D

  VastaaPoista
 4. Ninni - Kiitos, käyn vilkasemassa!

  Susu - Ihana olla takaisin! :) Kiitos huolehtimisesta ja kauniista sanoista! Voi hyvin, ihanainen! :)

  Sisustusunelmia - Kiitos! Uusi kamera on osoittautunut loistohankinnaksi! Terkkuja! :)

  VastaaPoista
 5. Hei,
  Kiva että olet palannut kirjoitushommiin....huomaan kyllä että sulla on ollut kaikkea kivaa puuhaa !!! Hyvä näin, sillä kohta ei ole muuhun aikaa kuin työntekoon. Täälläkin sesonki lähestyy isoin askelin....

  VastaaPoista
 6. Noin kuin edelläkin kirjoitettiin, sitä rupesi jo pelkäämään, että mitä on sattunut, vaikka ei koskaan ole (vielä) tavattu! Hyvä, ettei mitään pahaa vaan kaikkea mukavaa. Hyvää viikonloppua ja mukav(amp)ia ilmoja vanhempiesi vierailun aikana! Jos se kevät lopultakin alkaisi.

  VastaaPoista
 7. Nonnii ! Ollaanhan täällä taas, ei tarvinnut 17 vuotta odottaa ... Kirjoita sie ihan mistä vaan, kyllä myö luetaan :)

  VastaaPoista
 8. Tiina - Hei pitkästä aikaa! Mitäs teille kuuluu? Milloin avaatte kauden? Me aloitetaan perjantaina...Ja se on 13. päivä!!! Jaksamista sinne ja iloista kevään jatkoa!

  Airelle - Kiva, siullakin on blogi tai paremminkin blogeja! :) Tavataan pian!

  Sari - No, miehän kirjotan! :)

  VastaaPoista