8.8.2010

Eloväsy

Sesonki on jo pitkällä ja yli puolenvälin ollaan menty jo reilusti. Aina tässä vaiheessa iskee väsymys. Aamuisin on todella vaikea nousta sängystä, joka paikkaa kolottaa ja mielessä pyörii ajatus vain siitä kuuluisasta ensimmäisestä loma-aamusta, jolloin saa nukkua pitkään.

Muuten kaikki on yhtä lentoa ja hässäkkää enkä ole ehtinyt paneutua bloggaamiseenkaan yhtään. Sen verran voin kuitenkin kertoa pikaisesti, että perustukset on kaivettu ja valettu ja nyt niitten annetaan kuivua koko elokuu(!). Rakentaminen jatkuu syyskuun alussa, kun arvon hanslankarimme ovat tarpeeksi lomailleet.

Olen muuten ajatellut laittaa tämän blogin salasanan taakse piakkoin. Tosin en ole ihan varma vielä. Pähkäilen ja pähkäilen koko bloggaamista. Toiset kirjoittaa niin älyttömän hyviä blogeja Ranskasta, ranskalaisuudesta, suomalaisuudesta Ranskassa jne., että tämän oman rävellykseni julkisuus ei enää tunnu mielekkäältä. Salasanan takaa saisi lukea sitten ne, joita oikeasti kiinnostaa miun ja meijän pieni elämä.

11 kommenttia:

 1. teillä on niin intensiivinen ammatti, että ihan normaalia, jos alkaa puolivälissä sesonkia väsyttää. yritä jaksaa lomaan asti.
  vai on rakentajat lomalla? toisaalta vähän ymmärtää, ettei elokuussa jaksa, kuumjuus on varmaan raksalla helvetillistä.
  minä ainakin haluan jatkaa ajatuksiesi lukemista, vaikka se olisikin harvaseltaan, kuka meistä ehtii ja jaksaa koko ajan kirjoittaa!

  VastaaPoista
 2. Oi, älä laita salasanan taakse! Mä olen seurannut blogiasi, jo sitä edellistäkin, ja haluaisin edelleen lukea juttujasi. Kirjoitat niin kauniisti turhia "vouhottamatta". Terveisin: Mariia

  VastaaPoista
 3. Heh, samantyylinen eloväsy on meneillään Norjassa melontakeskuksen pyörittämisen tiimoilta. No kohta lomalle myös ja sitten pitkästä aikaa toimistotöihin...

  Kaikki kirjoittaa tavallaan, minusta on ainakin ollut mielenkiintoista seurata blogiasi! :)

  VastaaPoista
 4. Voi, voi, salasanalliset blogit ovat vähän hankalia, kommentoi täällä yksi lukijasi, joka aina odottaa päivityksiäsi ja niistä ilahtuu. Oma kiinnostus Ranskaan vaan kasvaa, kun meillekin on talo suunnitteilla, ei tosin mikään yhtä kiva juttu kuin teillä, vaan ihan tavallinen uusi asuinalue pienen kylän laitamilla siellä Provencen alueella...siksi lukisin mielelläni teidän rakennusprojektinne kuulumisia ja kaikkea muuta elämään kuuluvaa.

  - H -

  VastaaPoista
 5. Minä jo kerran kommentin kirjoitin, minne lie joutunut. Halusin vain sanoa, että usein tänne kurkin ja odotan mielenkiintoisia päivityksiäsi. Enemmän ja useammin niitä olisi kiva lukea.

  Me olemme Ranskaan muuttavia (vasta n. 1 1/2 vuoden päästä). Siellä pitäisi sitten olla uusi talo valmiina. Rakennusprojektin seuraaminen on meille täällä kaukana asuville ja huonohkosti ranskaa taitaville vielä vähän haasteellisempaa kuin teille, luulenpa.:)

  Toivottavasti saan seurata blogiasi, jos vaikka salasanalliseksi sen päädyt laittamaan. Kivempi olisi, jos se olisi avoin.

  t. Lilas

  VastaaPoista
 6. Uu! Minä ainakin olen innokas lukijasi, vastustan salasanaa, mutta ymmärrän kyllä jos sellaisen haluat laittaa...
  Tsemppiä arkeen!

  VastaaPoista
 7. Minua kiinnostaa ainakin! Olen lukenut blogiasi melkein alusta asti, harvoin kuitenkaan kommentoinut, anteeksi siita!
  Voi kun et laittaisi salasanan taakse...
  Jaana

  VastaaPoista
 8. Heipä hei taas täältä Lausannesta; samalla asialla kuin muutkin - ethän vaan siis mitenkään vaan unohda antaa mulle salasanaa ethän ethän?!! Täällä muuten myös remppameininki päällä, sehän tuntuu vievän ajan lisäksi järjen; heti kunhan osaan sanoa muuta kuin "betoniraudoitus" ja "lukkopihti", yritän elvyttää riutuneen bloginrääpäleeni ja purkaa sinne kaiken tämän aah luomisen tuskan. Tsemiä puolisesongin tuskaan, tv: uskollinen lukijasi

  VastaaPoista
 9. Juu, taalla myos yksi Ranskan pohjoispaasta joka innolla seuraa paivityksiasi talon rakentamisesta. Mina ja mun mies muutetaan tod nak vahan yli vuoden paasta Nimesiin ja aikomuksena olisi myos rakentaa talo...vaikka kauhukertomuksia kuulee taalla kaikkialla kuinka vaikeaa on loytaa "hyvaa" tyovoimaa. Eli kerro lisaa!
  Ehkapa tormaillaan Nimesissa myohemmin :)

  VastaaPoista
 10. No laitahan tänne, se salasana meinaan jos siihen päädyt. Minäkin pähkäilen, kun blogeja on niin mielettömän hyviä kuvineen päivineen, mutta sitten ... jos joku edes hiukan ilahtuu minunkinrävellyksestäni niin antaa mennä ny.

  VastaaPoista
 11. Eih, älä vaan laita salasanan taakse!
  En tunne sinua, mutta kirjoitat todella mielenkiintoisesti ja maanläheisesti. Itsekin Ranskassa asuneena olen seurannut blogiasi innokkaasti.

  VastaaPoista