14.7.2010

Recto-verso

On taas hieman vierähtänyt aikaa edellisestä blogipostauksesta! Viimeiset 5 viikkoa vietin perheeni kanssa. Ensimmäiset kaksi rakkaan veljeni ja ihanan tulevan kälyni seurassa ja heidän jälkeensä talon ottivat huolehtivaan haltuunsa Äiti ja Iskä. Meillä kaikilla oli niin mukavaa! :)

Miulla on nyt sitten uutisia. Vajaan kahden viikon päästä, 26. heinäkuuta, alkaa meijän talon rakennus. Wuhuu!!! Eilen tuli tontin vanhan kiviaita alas ja tontti alkaa nyt olla valmis meijän kodin perustuksia varten. Mutkia on edelleen ollut matkassa, mutta ei kai minkään talon rakentaminen vihellellen suju.

Kaiken tämän onnen keskellä on elämän tasapainottamiseksi jälleen kerran huolta ja murhetta. Appiukko lähtee tänään kiireellä sairaalaan tutkimuksiin. Röntgenissä ja magneettikuvissa löydettiin keuhkoista 5 cm:n kokoinen tummentuma, joka pitää välittömästi tutkia. Kyse voi olla pahasta tulehduksesta tai pahimmassa mahdollisessa tapauksessa keuhkosyövästä. Appiukkoni on vanhentunut silmissä ja hänen olemuksestaan huokuu pelko ja ahdistus.

Tunnen itseni kieltämättä erittäin yksinäiseksi tällä hetkellä, mutta se on toisarvoista.

3 kommenttia:

 1. Heippa Pupuce, paljon tsemppia seka talon rakennukseen etta appiukollesi...

  VastaaPoista
 2. Oi ei... Ihan mielettömästi tsemppiä ja miljoona halia!!!! Toivottavasti appiukon tummentuma ei ole vakava ja kuitenkin hyvin hoidettavissa.. Pistän illalla ajatusta teidän puolesta tuonne ylöspäin..

  teillä alkaa jännät hetket kun talonrakennus käynnistyy! Voin kuvitella perhosten määrän masussa ja ne lentelee siellä vielä piiiitkään :)) Koska jokainen vaihe on vaan niin jännä, ja vaikka haasteita varmasti onkin vähän matkalla, lopussa kiitos seisoo ja sitten kun nautiskelette illallista omassa uudessa kodissa, se kaikki tuntuu vaan niin ihanalta. :D

  Ihan mielettömän suuri halaus!! Jos oisin yhtään lähempänä, juoksisin sinne sun seuraksi!

  VastaaPoista
 3. Terhi - Kiitos! :) Lämpimiä terveisiä ja halauksia!

  Karkki - Kiitos, ihanainen! Paljon lämpimiä halauksia siullekin! Oot ihana.

  VastaaPoista