30.4.2012

Lärvien tarpeessa

Suomessa juhlitaan vappua tänään. Meilläkin oli jo kuudennet vappupirskeet valmisteilla, mutta Kulta sai flunssan. Ja sää on täällä ihan pebasta taas. Vappujuhlat on siirretty viikolla, jotta tavattaisiin välillä ystäviäkin ainaisen raatamisen sijaan.

Kovin vaikeaa on yrittää olla positiivinen. Yritän kovasti kuitenkin. Hotellin kokkitilanne on aivan katastrofaalinen pääkokkimme tehtyä oharit maaliskuun lopussa. Muuta henkilökuntaakin on liian vähän. (Ja rakkaat lukijani: En aio enää ryhtyä etsimään työtekijöitä Suomesta, sillä jostain syystä rakkaalle Ranskan perheellä on jotain asiaa vastaan. En tiedä mitä eikä enää kiinnosta.) Mennyt viikonloppu oli katastrofaalinen. Helvetillinen suorastaan. Jos en olisi naimisissa ja asuntolainainen Ranskassa asuva ulkosuomalainen, ottaisin ja lähtisin. V-käyrä on pilvissä.

Lähden nyt suomalaisen vappuaaton kunniaksi rautakauppaan (uusin fetissini) ja illalla aion juoda kesästä asti jääkaapissa otollista hetkeä odottavan ja rakkaan ystävän lähettämän siiderin. Vetäisin lärvit, jos huomenna ei taas pitäisi olla töissä.

Näihin sanoihin, näihin tunnelmiin - iloista vappua!  

8 kommenttia:

 1. Hyvää vappua sinne kaikesta huolimatta. Pidän täällä peukut ja varpaat ja hännän pystyssä että asiat kääntyy teillä parempaan suuntaan!

  VastaaPoista
 2. Hauskaa vappua sinullekin - kaikesta huolimatta. Toivottavasti se siideri oli hyvää!

  VastaaPoista
 3. Voi, ihana Jenni! Onneksi oli siideri helpottamassa akuutimpaa kàyràn kohoamista. <3 Olet ihana! Ja aina mielessà :))

  VastaaPoista
 4. Mekin oltiin vappu Ranskassa. Ei yhtä ainutta ilmapalloa, serpentiiniä, humalaisia hilpeitä ihmisiä, teekkari- ja ylioppilaslakkeja, jotain tyhmiä kieloja kaupan kassan takana vaan, blaah! Hassua, kun mä just tänään ihmettelin, että miksette te palkkaa sinne suomalaisia restonomiopiskelijoita työharjoitteluun, saisitte tunnollisia ja mukavia työntekijöitä pilkkahinnalla ja ne suomalaisopiskelijat olisivat varmaan ihan onnessaan. Mutta jos ei niin ei...

  VastaaPoista
 5. Ou nou, toivottavasti vaputus helpotti ja tilanne muutenkin! Joskus sitä vaan kaipaa kunnon irtiottoa kaikesta, tai edes pientä breikkiä vaikka sen siiderin merkeissä ;-) Täällä oli tänään oikein perinteinen suomalainen kevätsää; tuli vettä, räntää, rakeita ja luntakin.. Vaikea uskoa että kesä on tulossa! Lomalla pitää varmaan lähteä jonnekin muualle lämmittelemään, hrr.. Tsemppiä sinne! t. Riikka hyisestä kotikaupungista

  VastaaPoista
 6. Voih! Toivottavasti siideri toimi ensiavusta.

  VastaaPoista
 7. Pahoittelen viivästynyttä kommentteihin vastaamista!

  Kiitos, tytöt, empatiasta! Siideri oli todella hyvää ja tuli tarpeeseen! :)

  Riikka, miten sinuun saa yhteyden?!?

  VastaaPoista
 8. tuliskohan tämä nyt perille? Oon koittanut parikin kertaa, mutta aina tulee joku este... miut tavoittaa siis osoitteesta rkolehma@hotmail.com t. Riikka

  VastaaPoista