17.5.2012

Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää

Mie oon tehokas ihminen, mutta saamaton. Monta asiaa on tälläkin hetkellä to do -listalla ja liian monta asiaa kesken. Ja aivan liian monta asiaa on ollut kesken jo monta vuotta. Kaiken lisäksi olen ikuinen vanhojen asioiden märehtijä. Siis niinku ihan pahoinvointiin asti. Nyt tällaisia asioita on kertynyt liikaa. Tämä ihmiskone lähestyy pian error-tilaa.

Tilannetta ei helpota yhtään jatkuva työnteko. Tuntuu, että koskaan ei oikein pääse lataamaan akkuja. Kullan kanssa ainoa yhteinen aika on klo 22 jälkeen. Siinä ei paljon pusutella, kun meikäläinen sammuu kuin saunalyhty, jo noin klo 23 joko sohvalle tai ihan omaan sänkyyn. Ei pitäisi valittaa, kun ajat ovat mitkä ovat ja niin monilla on vielä vaikeampaa. Jokaisella meillä kuitenkin on ristimme kannettavana.

Kylmäkin täällä on. Tälläkin hetkellä istun työkoneella fleecehuppari niskassa.

Valivali. Palaan asiaan, kun jotain positiivisempaa sanottavaa. Nyt ei ole.

Iloa teille, rakkaat ihmissielut. :)

8 kommenttia:

 1. Tsemppiä ystävä! Muista että ne tekemättömät työt on sitä varten ettei eläkkeellä ollessa käy aika pitkäksi. :-) Sitä veruketta ainakin täällä suunnalla käytetään aina vaan. Puhallan aurinkoa ja lämpöä sinne sulle, puuuuuuh!
  t: Anu

  VastaaPoista
 2. Voi sua! Mä lähetän täältä Bryssestä paljon positiivisia ajatuksia.

  Mä oon kans vatvoja, mietin ja pyörittelen asioita, joille ei mitään voi, niin että yöunet menee ja todellakin tulee paha olo. Ja tyhmintä on se, että tiedostaa sen turhuuden, muttei pysty lopettamaan.

  MUTTA: Tunnelin päässä on valoa:
  http://www.iltasanomat.fi/tiede/tutkimus-murehtijat-muita-alykkaampia/art-1288463176956.html?pos=1288423908673

  Tsemppihali!

  Terkuin Satu

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä arkeen! Kyllä se lämpökin sieltä ehtii tulla ja varmasti myös yhteinen vapaa hetki - sillä välin voit suunnitella vaikka pusuttelua. Sekin saa hymyilemään :D

  VastaaPoista
 4. Ilo pintaa, vaik´syvän märkänis!

  Villatakit niskassa tässä Reinin rannoillakin aika lähellä Ranskan rajaa värjötellään.

  Ensi viikolla tuppaa sitten helle.

  VastaaPoista
 5. Älä suotta huolehdi, anna hevosen murehtia kun sillä on isompi pää. Alpeilla vain työntää lunta. Siellä ei taida ehtiä tulla kevät ja kesä ennen syksyä tänä vuonna ollenkaan. Nähtäväksi jää. Kyllä ne helleviikot teille vielä tulee.
  annukka

  VastaaPoista
 6. fifin maman19.5.2012 16.02

  Ota vastaan hyvä ja viisas neuvo ja ala toteuttaa sitä eli älä märehdi vanhoja asioita. Ne olivat ja menivät ja uusissa murheissa on aina jotain aktuellia mietittävää.

  Ihan hyvä, että voit blogissa valittaa, usein luullaan ja kuvitellaan, että kun asuu ulkomailla, niin elämä on luksusta ja ongelmatonta ja päivä paistaa aina. Ei vaan ole. Ja se tumma huppu solahtaa jokaisen pään yli säännöllisesti ja taas tulee uusi päivä ja sen voi nykäistä niskaan.

  Kevättä ja iloa itsellesi!

  VastaaPoista
 7. Anu, kiitos! :) Haleja!

  Satu, hehe, oonkin aina ajatellut olevani keskivertoa älykkäämpi...Not! Mitä sie murehdit?

  Eve, sie oot ihana! :)

  Anonyymi, mikä onkin, että tänä vuonna on näin viileetä? Toivon sitä hellettä tosiaan. Terkkuja Merkelille! ;)

  Annukka, kiitos, lumi se tästä vielä puuttuiskin! :)

  Fifin maman, kiitos! Kyllä se elämä vielä iloksi muuttuu. :)

  VastaaPoista
 8. Voimia sinne ja Auringonpaistetta! Täällä Pariisin lähistölläkin on ollut pirun kylmää taas tänä keväänä ja ollaan sentään jo toukokuun puolivälissä! Ei mulla Suomessa asuessa ikinä ollut näin kylmä sisätiloissa..

  VastaaPoista