25.5.2012

Suhteellisuusteoriaa ja ehjääntymistä

Ihan vain näin välipostauksena (ennen kuin saan jotain informatiivisempaa ja mielenkiintoisempaa kehiin): Arska ystävämme on täällä ja toi mukanaan lämmön! Jei! :) Istun sortsiloissa ja topissa ja odottelen kaveria kylään pälättämään ja juomaan PepsiMaxia. :) Ja ihan ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni talo on kuin pommin jäljiltä enkä aio yhtään yrittää piilotella likaa ja epäjärjestystä. Enkä myöskään hävetä omaa laiskuutta ja huonoa talonemännyyttä. Näin on ja se on vapauttavaa! :)

Olen lukenut pari päivää ihan ahmien yhtä ihanaa blogia. Tai saman ihmisen kahta. Tiedän henkilön lapsuudestani ja ihailin suuresti. Hän oli (ja on edelleen!) niin kaunis ja aina kauniissa vaatteissa. Varakkaasta perheestä. Nyt sain taas pläjäyksen naamaan, sillä totuus on toisenlainen. Ihana ihminen, mutta jota elämä on niin kovin kohdellut huonosti. Halaisin jos voisin. Samalla mietin itteäni ja omaa elämää. Ja tunnen armollisuuden ottavan voiton. Miusta ja muita kohtaan.

Nessi tänä aamuna ennen rusketussessiotaan terassilla.


Leväytin kotiin tultuani ruokapöydälle purkin, johon kerään yhdelle keräilijäpikkutytölle samppanjapullon korkin sinettejä. Lisäsin joukkoon kaksi keskiviikolta. Tuli taas hyvä mieli. On meillä onneks muutakin elämää kuin ainainen raataminen! Ja että miten ihania hyviä ystäviä meillä! Niitten kanssa juodaan vain samppanjaa - juomista jalointa sanon mie. :)

Aurinkoa, iloa ja armoa päiväänne, rakkaat lukijani! :)

8 kommenttia:

 1. Ihana postaus, toi auringon tänne jo valmiiksi aurlinkoiseen Helsinkiin.

  Näyttää muuten erittäin todennäköiseltä että koko meidän pesue tulee teidän hotellin vieraaksi yhdeksi yöksi heinäkuussa. Pitää nyt vielä säätää vähän päiviä ja varata sitten. Ei tavattu silloin Andorrassa niin josko nyt sitten vihdoin ja viimein:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hyviä asioita kannattaa jakaa ja oon iloinen jos aurinkoisuus välittyi!

   Onpa ihanaa, jos vihdoin tavataan! Ollaan kuulolla!

   Poista
 2. Kiitos, tämä piristi niin mollivoittoista mieltä! Tämä viikko on ollut ihan surkea, vesisadetta, väsymystä ja pikkuinen kuumeessa, kolme päivää sisätiloissa ja monsieur poissa. Mutta kyllä se nyt tästä, perhe taas koossa ja terveenä, pitkä viikonloppu ja lasillinen roséta, ei hullummin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, onpa ikäviä kuulumisia! Mutta kiva, jos miun jutuista oli piristämään. :) Toivottavasti kesä on nyt tullut jäädäkseen. Terkkuja sinne! :)

   Poista
 3. (käynpä hymyilemässä tässä,
  vaikken oikein osaakaan mitään sanoa. :)
  Isäntä ihmetteli illalla
  kovin hiljaista Hiljaa.
  Ja minä perustin kaiken hiljan
  ja pohtimisen ainoastaan Sinulta saamaani
  palautteeseen. :)

  Elämä on hassupaikka. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siepä sen sanoit - hassupaikka tosiaan! :) En miekään oikein osaa muuta sanoa kuin sen, minkä jo sanoin. Oon iloinen, jos oon edes pienesti tehnyt hyvää. <3

   Poista
 4. Suloinen Nessin kuono! <3

  Sulle on haaste blogissani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, eikö ookki hauska kuva! :D Nepa on niin kuvauksellinen ja se kyllä tietää sen.

   Kiitos haasteesta. Käyn ottamassa sen vastaan. :)Terkkuja !

   Poista