2.6.2012

Pirut maalattu

Ei pitäisi maalata piruja seinille, mutta eilen mie sen tein. Tämä 2012 taitaa olla nyt se kamala kriisivuosi, jota tässä on pelätty jo pidemmän aikaa. Viisi kuukautta tätä vuotta takana, joista kaksi ja puoli sesonkia. Yhtä tuskaa kaikki. Sesonkia jäljellä 5 kuukautta. Toivon - anteeksi! - rukoilen, että kaikki lopulta järjestyy parhain päin. Sillä ei tämä ole ihmisen elämää tällainen.

Joulukuinen nollauslomamatka jomottaa jo liian pahasti takaraivossa. Kunpa sinne asti päästäisiin...Onneksi tuli kesä ja lämmin vihdoin. Päivät olen kotonani piilossa pahaa maailmaa ja suunnittelen ja askartelen ja järjestelen. Illalla Kulta kertoo päivän käänteet ja henkilökunnan uudet viiraukset.

Fifi haastoi kertomaan, mitä suomalaista meillä on kotona. Ja sitähän on! Aloitin jo kuvaamisen ja postaus tulee, kunhan saan valmiiksi. Ihana Minttu haastoi myös. Kiitos! <3 Vastaan tähänkin paremmin heti, kun joku ei ole nykimässä työpuseron hihaa.


5 kommenttia:

 1. Hei! Onko sulla siis oma hotelli etelä-Ranskassa? Tuo on minunkin haaveeni jonain päivänä. Miten oot onnistunut saavuttamaan tuon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, ei onneks ole oma hotelli! :) Miehen perheen yritys on tämä ja mie oon _vain_ töissä täällä. Jos haaveilet hotellista Ranskassa, niin kehotan vaihtamaan haavetta! Vaikka meillä meneekin hyvin, niin tää ala on todella rankka ja hyviä, rehellisiä ja fiksuja työntekijöitä on mahdotonta löytää. Bed & breakfastin perustaminen, jossa itse teet kaiken, on jo järkevämpää. :)

   Poista
  2. okei, no tällä hetkellä haaveena on "vaan" työpaikka näin aluks:) senkin löytäminen on jo tarpeeks haastavaa!

   Poista
 2. Entäpä
  jos työpuseron
  vaihtaisitkin hihattomaan malliin? =)
  Tai sellaiseen, josta ei saisi kii
  vaikka kuinka olisi kiireisintä asiaa?!

  Viimeisimmällä Thaimaalaisella
  matkalla heräsi
  kolmemillinen unelma,
  että ehkäpä joskus voisi
  minusta tulla vaikka
  B&B hostellitar siihen maahan! =)
  (mutta hyvin pientä
  ja kotoisaa ainoastaan... :)

  Mutta Sisua Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Teuvon Kuvat Noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää kesän jatkoa.
  www.ttvehkalahti.blogspot.com

  VastaaPoista