25.11.2008

There is a god!!!Monien vuosien jälkeen rukouksiini on vastattu ja näen jälleen iki-idolini! Lähdemme vanhan fanituskaverini T:n kanssa Lontooseen tammikuun lopussa NKOTB:n yllätyskeikalle Hammersmith Apollo Theateriin. Liput ovat 5-tähden vippejä, joilla pääsemme myös pre-show-bileisiin ja tapaamaan bändin. Ou nou! *kirkumista* =D

17 kommenttia:

 1. hihi :D oot oikea onnentyttö :D mistä sä muuten sait semmoset liput?

  VastaaPoista
 2. wou, mikä nostalgia-trippi tiedossa, tästä rapoa sitten heti!! ja fanitapaaminen OMG!! :D terv. nim. messilän & helsingin keikat kokenut

  VastaaPoista
 3. Oikein nautittavaa konserttimatkaa! Siinä sitä sitten on kiikkustuolissa muistelemista ;-)

  VastaaPoista
 4. Wau!!! <3 Aivan uskomattoman hienoa!!! Voi, olen niiiin iloinen teidàn puolesta!

  Kerrothan sitten kaikki dirty details ;)IIISo hali!!

  VastaaPoista
 5. Tarja - That's right! :) Tällä comeback-kiertueella Nyykkäreillä on joka konserttiin tarjolla vippilippupaketteja, joissa on erilaisia etuja. Nuo 5 tähden vipit on tietty ne parhaimmat ja kalleimmat, mutta rahalla ei väliä, kun vihdoinkin pääsee ne tapaamaan! :)

  Juanita - Ai sieki olit siellä?!? Myö käytiin T:n kanssa myös Tukholmassa kerran. Se oli hurjaa aikaa! :) Ja rapo tulee tietty!

  Nina - Kiitos! :) Elämä on tehty elettäväks...

  VastaaPoista
 6. Karkki - Meni kommentit ristiin...Kiitos myötäelämisestä! :) Kerron kyllä sitten ihan kaiken, lupaan! Iso hali siullekin, ihanainen! :)

  VastaaPoista
 7. Hehee hienoo. :D Makin vakasti harkitsin, Hammersmith Apollo kun on viela yks mun lempi keikkapaikoista. Mutta paatin sitten etta liput oli vahan liian kalliit kun on noita muitakin keikkoja tossa jonossa kuiteskin... Ihan vahan kaduttaa. Mut nauti munkin puolesta!

  VastaaPoista
 8. Iik! Vähän ku oon kade, ja luen sitten kateudesta vihreänä raporttia keikasta ja Donniesta. Se on aina ollu mun suosikki; onneksi sitä näkee nykyään leffoissa aina sillon tällön :)

  VastaaPoista
 9. No voi hurja!! Mikä mahtava tilaisuus! Olen kyllä tosi kade, täytyy vaan tyytyä vanhoihin konserttimuistoihin;)
  Kerrot sitten kyllä ihan kaikki yksityiskohtia myöten;)

  VastaaPoista
 10. Mahtava juttu, onnea! Ko. bändi on tosin mulle tuttu vain nimeltä, mutta sattuneesta syystä tiedän, miten uskomattomalta iki-idolin livetapaaminen tuntuu. Ja se tuntuu aina yhtä upealta, vielä kuudennellakin kerralla...! Suis ravie pour toi ! :)

  VastaaPoista
 11. Ou noooo...
  Ne tulee tännekin 3.2.2009. Oisittepa tullu sillon kattoo keikkaa ja samalla meillekin!

  VastaaPoista
 12. Ei voi olla totta! Mä oon NIIN kade! Olin pienenä ihan niin superihastunut siihen Joeen.

  Wau! Nauti joka hetkestä ja ota kuvia!

  Puss Joensuusta!

  VastaaPoista
 13. No johan sie hurjaksi heittäyvyit!
  Jordanille pusuja sitten kun näät. Sen piti mennä miun kans naimisiin. Mut vapaahan mie vieläkii olen jotta..you know. Anna sille mun puhelinnumba ;) Hihihii
  Huippua varmaan!
  Rakkauvella -m-

  VastaaPoista
 14. http://www.vetcare.fi/index.php?id=170  TERVEHDYS:-)
  Eksyin sattumalta blogiisi,mukavaa luettavaa,kiitos!

  Olen itsekin koiran omistaja ja kohdannut haukkujeni kanssa tiettyjä ongelmia.Kerroit koirasi olevan levoton ja "paukku/ääniherkkä",olemme itse saaneet loistavan avun yllä olevan linkin kautta.Siellä neuvotaan keinot ja myös tuote josta olemme saaneet apua.Toivottavasti tekin saatte!Kaikkea hyvää ja mukavaa adventin aikaa!

  T.Uppis

  VastaaPoista
 15. Marianne - Varmasti nautin! :) Mehän voitais tavata tuolloin, vai mitä? Meillä on yksi kokonainen päivä hengailua ennen keikkapäivää. Mie meilaan siulle. :)

  Monsteri - Ai sieki oot Donnie's Girl! :) Hyvä hyvä!

  Finkinja - Olitko sieki Lahdessa ja Helsingissä?!? Ne on upeita muistoja! Kerron kaiken ja kuvien kera, tottakai! Terkkuja!

  Fifi - Kiitos merci, ma biche! :)

  Rina - Ekana oli tarkoituskin tulla sinne teille, mutta sitten meille tuli muita matkasuunnitelmia ja kaikki meni uusiksi. Mutta ei hätää, mie oon kyllä jo katellu lentoja sinne teille...Haliterkut!

  Partyflickan - Ootko vieläkin Joensuussa? Pidetäänkö blogimiitti?
  Kuvaraportti tulee varmasti, stay tuned, girl! Puss och kram.

  Marina - Ok, sovittu!:)

  Uppis _ Kiitos! :) Nessillä on nyt meneillään rauhoittava-kuuri ja se on toiminu tosi hyvin. Se on Antaxin-niminen luonnontuote ja rauhoittaa stressaavaa ja paukkuarkaa koiraa. En tiiä saako Suomesta. Toivottavasti tekin saatte koiran kuntoon. Pelkäävä koira on niin surkea!

  VastaaPoista
 16. Jumankekka, tää meni nyt iiihan kauteuvesta vihriäks :oP Tosiaan, raporttia jäämme oottamaan :o)))

  VastaaPoista
 17. Voi vau, mika onnenytytto!! Vaikka vahan yli kolmenkyban olen, muistan viela eri hyvin sen ihanan teinikuumeen NKOTB - ite olin Jonin tytto ;) Hihii, hauskaa muistella noita aikoja!

  Voi vinde, joko olet konsertin kaynyt, vaiko vasta edessa? KErro pian ja paaljon kuvarerportaassia!! :)

  VastaaPoista