17.11.2008

Kahden reissun välissä

On ollu ikävä Blogistaniaan ja nytkin valitettavasti annan vain pikaisen väliaikatiedotteen. Kiitos kaikille kommenteista ja haasteista! Kaikkiin vastaan heti, kun tässä asetun aloilleni. Osaan viimeaikaisista kommenteista kerkisin jo vastata äskettäin.

Täällä on nyt lomailtu oikein kunnolla. Ekat pari päivää vain hengailtiin kotona, syötiin tukevia aamupaloja ja totuteltiin olemaan kahdestaan 24h/vrk. Ei nimittäin ole ihan yksinkertaista 8 kuukauden jälkeen olla koko ajan toisen kanssa, vaikka se toisaalta ihanaa onkin.

Keskiviikkona suunnattiin Lyonin lähelle, Collonges au Mont d'Or -nimiseen paikkaan, jossa sijaitsee gastronomian isän, Paul Bocusen kolmen Michelinin tähden ravintola. Appiukko tarjosi siellä meille kaikille (lanko, anoppi, Kullan eno, Portto ja me) illallisen syntymäpäivänsä kunniaksi ja huh huh, kun meinasi napa revetä! Kerron lisää tuosta illallisesta erillisessä postauksessa. Seuraavana päivänä me Kullan kanssa ajaa hurautettiin Nessi messissä Saint Etiennen kautta Lozèriin, Aumont Aubraciin ja vietettiin sillä rento pitkä viikonloppu ystäviemme kanssa. Siitäkin lisää myöhemmin ainakin kuvien muodossa.

Eilisestä lähtien on pyykkikone laulanut taukoamatta, sillä keskiviikkoaamuna me junaillaan Pariisiin ja sitten sinisin siivin Suomeen! Ihanaa! Kissat jää tänne kotiin ja anoppi käy niitä hoitamassa. Nessi Nepukka menee tuttuun neljän tähden kenneliinsä.

Kulta lähtee siis mukaan, sillä anopin rintasyöpä saatiin reilu viikko sitten yhdellä leikkauksella poistettua. Syöpä ei ollut ehtinyt levitä aikaisen toteamisen ansiosta ja vain kasvain poistettiin. Lopulliset tulokset saimme vasta perjantaina. Elämä voi taas jatkua.

Postaan seuraavan kerran Susirajalta. Voikaa hyvin kaikki. Piis än lööv! :)

13 kommenttia:

 1. Hei
  Olen seurannut blogiasi jo tosi kauan ja olen ihan koukussa tarinointiisi. Hyvä että teillä on kaikki hyvin ja oikein onnistunutta aikaa iloisessa Itä-Suomessa.

  t. Anne Sveitsistä

  VastaaPoista
 2. Bon voyage sitten vaan! : )

  VastaaPoista
 3. Hyvvää matkkaa!! Odottelen kiinnostuksella kuulumisia Susirajalta :-)

  VastaaPoista
 4. No nyt voitte lomailla oikein kunnolla! Hyvää matkaa itärajalle:)

  VastaaPoista
 5. Mukavaa reissua!

  Lisää haasteita pukkaa! Haastoin sinut irtokarkkimeemiin, joka löytyypi blogistani...

  VastaaPoista
 6. Eikö olekin mukavaa olla joskus ihan kahdestaan(kunnes siihenkin tottuu).

  Ihanaa, että anoppisi pääsi ajoissa hoitoon ja selvisi noinkin "vähällä".

  Nauttikaa lomastanne, toivottavasti susirajalla on talvisempaa, kuin täällä lounaassa!Ajattele, piirakoita ja lörtsyjä ja kukkoa, kyllä varmaan herkuttelette kaiken aikaa!Sydämellisesti tervetuloa kotomaahan!

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa Suomeen:D Vähän ovat meteorologit lupailleet lumimyräkkää ens yöksi koko Suomeen ja pakkasta jopa loppuviikon ajaksi. Muistakaa siis myös lämpimät kamppeet!

  VastaaPoista
 8. No sehän on sit menoa eikä nokitusta. Tulet siis hetkeksi samaan kaupunkiin ! Hyvää matkaa ja terveisiä susirajalle.

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa! Varautukaan lumeen ja kylmään. Uskoakseni olen teidän kohteesta joitakin kymmeniä(?) kilometrejä pohjoisemmassa, ja täällä ainakin maa on valkoisena..

  VastaaPoista
 10. Voi kun kiva että kultasikin pääsee kanssasi Suomeen. Minä vain haaveilen lomasta, sesonki on meillä alkamassa.
  Mukavaa suomilomaa!

  VastaaPoista
 11. Hyvää matkaa!
  p.s. blogissani on sulle jotain

  VastaaPoista
 12. Hei, terkkuja Aixistä! Kiitos kivoista blogihetkistä, vaikken olekaan vielä tänne kommentoinut (eka postaus!).

  Onnekkaat pääsette Suomen lumisateeseen! Itse olen jo tottunut siihen, että lunta ei aina tipu vaikka jouluna kotiin menisi...

  Emmi

  VastaaPoista
 13. turvallista matkaa ja jään innolla odottamaan raporttia sinkkosesta!! :D

  VastaaPoista