21.5.2012

Sadepäivän viettoa ja aurinkoisten päivien odotusta

Tuppukylässä vietellään sadepäivää. Jo toista päivää on satanut, mikä on toisaalta hyvä asia, sillä muutamaa pikkuripsuttelusadepäivää lukuunottamatta edellisen kerran täällä on satanut kunnolla viimeksi marraskuussa. Kuivaa on. Meidänkin kylässä on jo ajat sitten ruvettu säännöstelemään vedenkäyttöä kieltämällä turha puutarhan kastelu, autojen pesu jne. Toisaalta sade on täällä todella ankea ilmiö. Kukaan ei sitä kestä ja paikalliset alkavat heti valittamaan ja rähisemään. Eräät muualta tuleetkin kyllä.

Mutta mikäs meillä on ollessa Nessin, Chokon ja Lilyn kanssa. Blogataan, kuunnellaan YleX:ää netistä ja makoillaan. Siivotakin voisi, mutta toisaalta se on ihan turhaa - nuo kolme tuo kuitenkin heti rapaa ja hiekkaa sisälle. Odotan siis parempaa säätä.

Meijän huushollissa pitää varoa petaamattomia sänkyjä ja päiväpeittoihin muodostuneita möykkyjä:


Tämä päiväpeitto näyttää olevan vain viattomasti, huolettomasti mytyssä...Mutta sen alla on jotain...Sängyn peittojen möykyistä löytyy yleensä aina meijän Lily. :)

Posti toi miulle tänään uudet kesäsandaalit. Olen jo pari vuotta himoinnut Les Tropeziennesin sandaaleita, mutta en ole halunnut ostaa niitä samoja yksinkertaisia gladiaattorisandaaleita, joita kaikki täällä tuntuvat pitävän. Viime viikolla sain sähköpostiini brandalley.com-nettikaupan erikoistarjouksen kyseisen merkin sandaaleista ja löysin nämä:

Sandaaleitten hinta oli vain 22 euroa 45 euron sijasta. Ei ole kyllä mikään hinta, kun ovat ihan ylt'ympäriinsä nahkaa. Miulla on jo niin monet mustat ja ruskeat sandaalit, joten tuo beigeharmaa tuo vaihtelua. Nyt odotellaan vain, että se kesä tulisi...

2 kommenttia:

  1. Nuo näyttävät hyviltä. Nahkakengät ovat kyllä parhaat.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Satu! :) Nahkaa sen olla pitää - ainakin näillä leveyksillä. Tai kangasta, mutta hengittävää joka tapauksessa. Terkkuja! :)

    VastaaPoista