18.5.2009

Tylsää

Miun päivät on sitä yhtä ja samaa. Vaikka töitä on paljon, niin vapaa-aikaakin miulla on kuitenkin ihan mukavasti puolestapäivästä alkuiltaan, jolloin palaan takaisin sorvin ääreen muutamaksi tunniksi. Noitten iltapäivän tuntien aikanahan ehtisi tehdä vaikka mitä tai niin sitä moni luulee...Miulla on nyt kuitenkin mennyt puolisentoista viikkoa ihan vain sohvalla makaillessa ja turruttaessa aivoja armottomalla tv-sarjamäärällä. Onneksi tällä hetkellä ei ole enää mitä katsoa.

Parempaakin tekemistä olisi kuten siivoaminen, lenkkeily tai soutaminen soutulaitteella, jonka otin langolta lainaan (loistava muuten!), yhden g:llä alkavan juitsun teko jne. Mutku ei niin ei.

Pitäisköhän tässä oikeesti siirtyä elämän Nintendon seuraavalle tasolle? Sitten ois ainakin pakko ryhdistäytyä.

3 kommenttia:

 1. Sama täällä; aikaa olisi iltapäivisin ja soutulaite huutelee kellarista, mutta on niin ihana käydä vaan sohvalle löhöömään ja lueskelemaan vanhoja suomalaisia lehtiä...siinä se muutama ylimääräinen kilo sopivasti sulaa:)
  On muuten etikat kaikissa shampoopulloissa ja lapsetkaan eivät ole toistaiseksi "haistaneet" mitään ja kaikkien hiukset ovat kuin sadevedellä pestyt! kiitti vielä vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Ryhdistäytymisen aika tulee sitten, kun siltä tuntuu. Toisinaan on oikeasti vaan hyvästä levähtää ja laiskotella!!!

  VastaaPoista
 3. Tuikku - Pahoittelen viivästynyttä vastausta! Olepa hyvä vinkistä! Se on todella hyvä vinkii, jonka siis itsekin sain yhdeltä kaverilta. Pistä kiertoon. :)

  Sohva on kalusteista pahin...Pitäsköhän heivata sohva hemmettiin ja laittaa soutulaite tilalle?!? :)

  Kaarina - Laiskotteluakin pitää harrastaa kyllä, mutta kohtuudella oon huomannut...:)

  VastaaPoista