13.4.2013

Ei uutta auringon alla

Rautaa ja magnesiumia. Hiukka hevosenlihaa. Siinä miun aseet. Pari päivää ainakin on tuntunut pelittävän. Mutta ne vähintään tunnin päikkärit on pakko vetää.

Stressiä aiheuttaa rahapula ja hupeneva aika. Tytön huone on vieläkin täynnä roinaa. Siellä on paljon hyväkuntoista, joista mietin edelleen kaksi vuotta muuton jälkeen: Yritänkö myydä netissä vai vienkö vain suoraan kirpparille? Laiskuus on viimeisen vaihtoehdon puolella.

Ahdistun myös basenjista. Nessi on ollut aivan kuriton ja joka ilta meillä taistellaan. Eilisilta päättyi prostestikuseen matolle. Kulta ja mie ollaan aivan rikki. Ja se uusi matto oli jo kustu aikaisemmin moneen kertaan. Mielessäni mietin vaan, että miten helvetissä myö toimitaan sitten, kun se vauva on täällä eikä illalla voi kissaa tappavalle koiralle huutaa naama punaisena?!? Mie vain toivon ja rukoilen, että Nessi tajuaisi tilanteen ja olisi yhtä ihana ja helppo kuin maaliskuun alussa, kun perhe ja S. olivat meillä viikon.

Tunnen paksuuntuvan läskikerrokseni alla paniikin. Aikaa on 4 kuukautta ja miusta tuntuu, että mie olen jotenkin ihan liian cool. En ole ajatellut ja sunnitellut "tätä kaikkea" tarpeeksi. Teen listoja eri hankinnoista ja tekemisistä ihan kuumeessa. Sitten ne listat jonnekin häviää.

Onneksi miun vanhemmat tulee kesäkuussa. Ja elokuussa.

8 kommenttia:

 1. Jenni, kaikki järjestyy!

  Kun vauva kuuntelee koiran ja kissan tappelua ja siihen liittyvää huutoa tässä nää neljä kuukautta niin, sehän on syntyessään jo tottunut siihen eikä osaan nukahtaa ilman iltahuutoaan :)

  Joku sanoi joskus, että tärkeintä vauvalle on valmiina syli, joku joka rakastaa ja hoitaa. Muu järjestyy kyllä. Joten älä panikoi ja stressaa liikaa. (Mä oon kyllä ihan paras puhumaan yhtään mitään vauvanhoidosta tai stressaamattomuudesta, mutta silti :)

  Nauti kevätpäivistä, puuhaile sitä huonetta vähitellen. Ole ihan luvan kanssa cool!

  Halaus Bryssestä kirsikkapuiden keskeltä!

  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! :) Mie yritän olla stressaamatta. Ja taidat olla ihan oikeassa tuon Nessille raivoamisen suhteen. :) Tyttö varmasti oppii samalla tavlla komentamaan basenjiystäväänsä.

   Iso lämmin halaus siullekin! <3

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Anu, Eve, ja Kata,

  Onnistuin jotenkin hävittämään teijän kommentit...Mutta kiitos teille kannustavista kommenteista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä haittaa. Aika lailla samaa asiaa taisi olla kuin tuossa yllä anonyymi-Satun kommentissa! :)

   Poista
  2. Ehdin kyllä lukea ne hävittämäni kommentit - onneksi! :) Joka tapauksessa arvostan ja kiitän!

   Poista
 4. Kyllä kaikki menee hyvin, Jenniseni ja ilman listojakin pärjää. Ehkä on jopa parempi, ettei suunnittele liikaa. Tärkeää on, että vauvalla on rakastavat vanhemmat, ruokaa ja puhtaita vaatteita. Voimia! -Pia-

  VastaaPoista