24.3.2013

Sunnuntaiaamua

Eka sunnuntaiaamu töissä. Tulin tänne noin klo 7.30, sateessa, söin runsaan aamupalan ja join kaksi kuppia kahvia. (Aamukahvista en voi luopua, vaikka miten olisin raskaana!) Nyt olen istunut jo reilun tunnin tässä koneella, tehnyt vakiorundini facebookissa, sähköpostissa, blogeissa, Mauritiuksen turisti-infon sivuilla...Ketään niistä kuudesta asiakkaasta, jotka ovat meille eksyneet, ei ole vielä näkynyt. Vetävät unta palloon, onnelliset...

Ensimmäinen viikko töitä takana. Kovin on ankeeta. Maanantaina ja tiistaina ei ketään, keskiviikkona yhteensä kahdeksan asiakasta, torstaina ja eprjantaian ei ristin sielua. Onneksi ensi viikolla, pääsiäisen alusviikolla alkaa vilkastumaan. Sää on kyllä ollut sateinen, mutta silti alkaa pahasti tuntua siltä, että TÄMÄ VUOSI on se kauanpuhuttu kriisivuosi. Onneksi kesä näyttää valoisammalta ja hotelli tulee taas varmasti täyteen, mutta alkukevät ja syksy on aina niin hiljaista jo muutenkin, että nämä nollapäivät tuntuu aivan kamalilta.

Yritän kuitenkin pysyä positiivisena ja onhan miulla hyvä syy. Vauva on nyt se tärkein ja meijän molempien hyvinvointi. Miulla on myös kotona niin paljon tekemistä, että en nyt oikein jaksa omistautua tälle perheyritykselle, joka ei ole omani, vaadittua minimiä enempää. Vauvan huone on vielä luvattoman täynnä rojua ja ajatuskin kauniista ja siististä huoneesta, jossa istun keinutuolissa eteerisenä, isorintaisena äitinä imettämässä saa miut epätoivoiseksi. Onneksi miun ihanat vanhemmat on tulossa meille kesäkuussa! Iskä haluaa laittaa meijän kivikkomaan, jota pihaksi kutsutaan, kuntoon ja äiti varmaankin haluaa auttaa kauniin vauvahuoneen laittamisessa.


6 kommenttia:

 1. En tietenkään halua pelotella, varsinkaan kun nämä ei-saa-syödä-listat vain kasvavat vuosi vuodelta ja turha hysteria kasvaa, mutta oletko kuullut tästä uudesta tutkimuksesta:
  http://www.iltalehti.fi/raskausjalapset/2013022216706466_rb.shtml
  Mä päätin tosin jättää kofeiinin pois ennen kuin tuosta olin kuullutkaan, jotenkin tuntui että se ei välttämättä oo hyvä juttu kun sillä on itseenkin niin helposti havaitgavia vaikutuksia... Kahvia tosin en kovin edes kaipaa, mutta kokista kylläkin! :D Mutta terveitä lapsiahan nuilla kaikilla kahvinjuojatutuillanikin on... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menipäs taas aikaa vastata!
   En ollut kuullut tuosta tutkimuksesta, mutta lopetin kahvinjuonnin. Syynä on myös se, että miun satunnaiset rytmihäiriöt on vain pahentunu nyt ja olen menossa toukokuussa sydänlääkärille.Normaalisti en kyllä huomaa kahvin vaikuttavan itseeni mitenkään piristävästi, mutta olenkin ollut jo vuosia koukussa...Ja tosiaan vauvallehan se on varmasti aikamoista myrkkyä.

   Poista
 2. Virpoi, varpoi vitsat käyvät
  tulevaks vuuveks tuoreeks, terveeks,
  ison talon emännks.
  Siul vitsa, miul muna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miut on virtuaalivirvottu - ihanaa! :) Kiitos Anna!

   Poista
 3. hei ihanaa, nyt vasta huomasin uudet postaukset ja mahtavat uutiset! Omat raskausajat meni oksennellessa, joten ihanaa auvoista aikaa ei juurikaan ollut, mutta ne vauvan liikkeet. Kuten sanoit, sanoinkuvaamatonta. Onnea!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Madame! :) En uskonut ennen kuin koin. Ja nyt ymmärrän äidiksitulevien höyrähtämisen.

  VastaaPoista