5.9.2011

Hui hai kesä män'!

Syyskuun alkua eletään, kertovat. Viimeinen blogikirjoitukseni on kesäkuun alusta. Oho! En ole ehtinyt huomatakaan täta ajankulua. Toisaalta ihanaa, toisaalta pelottavaa.


Karvakorvat eivät suinkaan ole olleet väsyneitä muutosta ja muutoksesta vaan nauttivat täysin kuvuin! Tämä kuva on ihan ensimmäisiltä päiviltä uudesta kodista, jolloin kukin hakin paikkaansa ja kissat nauttivat uudelleen löytyneestä sohvasta.

Olen kiitollinen kuluneesta kesästä. Paljon on tapahtunut vaikka tuntuu ettei niin mitään. Ehkä suurin ja ihanin asia on, että miusta tulee tänä talvena täti! Voi sitä lasta - se tulee olemaan niin rakastettu ja rakas!

Koti on nyt terassilla ja saunalla varustettu. Iskä ja Velipoika tekivät tänä kesänä suuren työn. Meidän suomalaisesta, Ranskasta hankitusta lämpöpuusta tehty terassi on ihan luksus ja sauna mustine seinineen vielä luksuksempi! Unelmista on tullut totta ja on vaikea uskoa, että vielä viime talvena vain haaveilin joogan jälkeisestä saunasta. Nyt napsautan vain kiukaan päälle ja venyttelyjen jälkeen nousen saunan lauteille. Que du bonheur !Olen löytänyt itsestäni nikkarin. Olen porannyt, sahannut, ruuvannut, mitannut, suunnitellut, pähkäillyt, hikoillut ja kironnut, juonut litroittain kaljaa ja välillä naiseuteni säilyttääkseni litroittain greippiroséta. Sisustus alkaa olla vähittelen mallillaan, mutta vielä puuttuu hyllyä, kaappia, valokuvia, tauluja, lamppuja ja mitävielä! Ensi vuoden suuri projekti on pihamaa, mutta ennen sitä asennutetaan takka. Ja mie jatkan maalaamista, ruuvaamista, sahaamista ...Ja teen sitä innolla ja antaumuksella! :)

9 kommenttia:

 1. Näyttääpä ihanalta tuo teidän uusi kotinne! Voi kun mekin olisimme voineet saada saunan. Vielä se ei onnistunut, mutta jos edes jonkinlaisen höyry-infrapunakaapin joskus saisi. Ei se tietenkään oikeaa saunaa korvaa.

  Onnea uuteen kotiin edelleen!

  VastaaPoista
 2. Ihana uusi koti ja varsinkin sauna!
  Onnea myös tulevalle tädille ja paljon terkkuja :-D
  Juu ja pistä vaan lisää blogipostauksia kehiin!

  VastaaPoista
 3. Onpa ihanannäköinen sauna. Onnittelut uusille saunalaisille. Sitä mekin täällä Kölnin seudulla haaveilemme anoppilaan, kun sitten joskus muutamme sinne. Paikka on jo katsottuna ja talvipuutarha on sopiva paikka vilvoitteluun. Suunnittelen tulevan oman kodin sisustusta ja remonttia, vaikka taloakaan ei vielä ole, mutta suunnitelmia on.

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka ihanaa! Upea saunakin ja karvakorvat näyttävät niin ihanasti asettuneen paikoilleen, ihkuja! Nauti oman kodin laittamisesta! On se varmasti mahtavaa vaikka välillä meniskin hermot ruuvailuun :D

  VastaaPoista
 5. Upea sauna tosiaan! Olispa mullakin, tai edes jonkinlainen. Lenkin jälkeen olis niin mukava rentoutua saunan lauteilla.Tai varsinkin koleina talvipäivinä olis asunnossa edes yksi lämmin paikka, tietäähän nää lyonilaiset rakennukset. terv. paskeriville

  VastaaPoista
 6. Hei, Upea sauna! Kyllä kelpaa Nessin siinä lämmitellä.. =) Löysin blogisi uudestaan usean vuoden jälkeen, kun ei ole vaimonkaan tullut blogiansa pieneen hetkeen pidettyä (2007-8), ja sitä kautta kommenttejasi luettua.

  Terveisiä syyskylmästä p-savosta,
  Rukkasen Mies/Lissu-basenjin isäntä. =)
  ps. Lissu siirtyi viime syksyllä paremmille haukkumaille :'). Mutta blogiasi seuraa tästä eteenpäin m-v basenji Senni+ JH

  VastaaPoista
 7. ei voi sanoa kuin wau! näyttää ihanalta, nauttikaa täysin rinnoin kaiken työn jälkeen!

  VastaaPoista
 8. Jonna Meksikosta20.9.2011 klo 21.51

  Komean saunan sait! Kylla nyt kelpaa heittaa loylya

  VastaaPoista
 9. Ihana sauna, Minulla on kans projektina musta sauna. ja ihailin juuri sinn saunaasi. ;)

  VastaaPoista