11.1.2012

Iloista vuotta 2012!Olipas taas pitkä bloggaustauko! Kaikki "kuulumiset" tulee pikapikaa kerrottua facebookissa eikä sitten enää jotenkin jaksa blogata. Ajattelin kyllä uuden vuoden kunniaksi poistua koko kyseisestä sosiaalisesta verkostosta, mutta mukavuudenhaluni takia en uskalla. "Kaikki" on siellä eikä miulla ole enää kenenkään sähköpostiosoitteita ja serkkuihin ei varmaan tulisi pidettyä tätääkään vähää yhteyttä. Joka tapauksessa bloggausta aion jatkaa vaikka se onkin niin nihkeetä ollut viime aikoina. Kynnys kertoa omista vähäpätöisistä asioista on kasvanut kovin korkeaksi. Mutta hyvää se tekee ja ne monet upeat ihmissuhteet, jotka olen tätä kautta saanut, ovat miulle todella tärkeitä ja toivon saavani lisää uusia. :)

Tällä hetkellä olemme Kullan kanssa Joensuussa. Ajankohta on meille totutusta poikkeava, sillä nyt on tammikuu jo pitkällä. Tulimme tänne juuri ennen joulua ja ensi sunnuntaina lähdemme kotimatkalle. Syynä tähän on veljeni ja kälyni onnellinen perhetapahtuma. He odottavat lasta, jonka on tarkoitus syntyä hetkenä minä hyvänsä. Toivottavasti ehdimme lapsen nähdä ennen paluumatkaa.

Huomenna vietän 35-vuotissyntymäpäivääni. En muista milloin olen viimeksi voinut juhlia synttäreitä koko perheeni kanssa. Siitä on varmasti toistakymmentä vuotta aikaa. Olen onnellinen, että saan olla perheeni ympäröimänä huomenna, sillä ahdistus tuosta suuresta luvusta iskisi varmasti pahasti päin kasvoja Ranskassa.

Mutta ei vaivuta epätoivoon ja ahdistukseen! Miun ja Kullan elämässä suuri ilon asia on meijän ihana koti, josta ollaan päästy nyt loman aikana nauttimaan oikein kunnolla. Talon isoista etelään päin olevista ikkunoista taloon virtaa paljon lämmittävää ja ilahduttavaa auringonvaloa, josta saamme nauttia koko pitkän päivän.Jo joulukuun alussa tilasimme netistä joulukuusen ja terassille jouluvalot, ja niiden laittaminen sai miulla ihan kyyneleet silmiin. Miulla on koko ajan ollut niin turvallinen olo tuossa kodissa ja joulukoristeista se turvallisuus ja kodintuntu vain lisääntyi. Hullu mikä hullu! :)

Ensimmäistä kertaa miusta on mukava palata Suomesta Ranskaan. Siellä odottaa koti, jossa on lämmintä, kaunista, puhdas sisäilma ja mukava tunnelma. Kaiken lisäksi miulla on kaikenlaista rästissä olevaa puuhaa siellä ja monet kutsut järjestettävänä. :) Odotan tältä vuodelta paljon kaikenlaista mukavaa ja iloista ja toivon teille samaa, rakkaat lukijani ja läheiseni.

8 kommenttia:

 1. En muista enää mitä kautta olen blogiisi alun perin löytänyt, enkä ole koskaan tainnut edes kommentoida... häpeä. Mutta tykkään jutuistasi ja tyylistäsi kovasti, ja siksi olenkin kovin iloinen, jos jatkat kirjoittelua. :-)

  Ihanaa syntymäpäivää sinulle ja onnea myöskin iloisen perhetapahtuman johdosta. :-) Ja kaikkea ihanaa sinunkin vuoteesi!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut jo huomisen johdosta!

  Ja samoin, kuin Hippu, niin toivon, että jatkat.
  Joskus muutama vuosi sitten löysin tänne perille. =)

  VastaaPoista
 3. Oih, näyttää niin ihanalta!
  Onnea vuodelle 2012!
  Kiva lukea kuulumisia taas pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
 4. Hyvää Uutta vuotta ja oikein paljon onnea synttärisankarille huomisen johdosta =) perästä tullaan.. Voi kun olis mukava joskus kuulla enemmänkin siun elämästä Ranskassa! Jonkin aikaa olen seurannut siun blogia ja touhut kuullostaa just niin ranskalaiselta kuin olettaa saattaa, kiva on ollu lukea. Kaikkea hyvää ja toivottavasti joskus jossain kohdataan tavalla tai toisella. Terveisiä (lähes yhtä) vanhalta lukiokaveri-Riikalta täältä Joen kaupungista :)

  VastaaPoista
 5. fifin maman11.1.2012 21.11

  Oi kuinka mukavaa kuulla sinusta blogilla!
  Kerrankin saitte viettää kunnon Pohjois-Karjala-loman, mutta uskon, että kotiin on kiva palata ja vielä tuohon kotiin! Se on kaunis ja valoisa, ihana!

  Onneksi ehditte olla vauvan syntymään asti ja kummitätiys on arvokas ja hieno asia, ei ketä tahansa pyydetäkään kummiksi.

  Terveiset Kullalle ja kotieläimille ja mukavaa talvea "Tuppukylässä"!

  VastaaPoista
 6. voin todistaa, talo on ihana ja tunnelma joulun alla oli tosi kodikas ja "skandinaavinen". bisous

  VastaaPoista
 7. Onnea alkavalle vuodelle! :) Kiva kun palailit bloggaamaan. Tuota naamakirjasta lähtöä olen minäkin välillä miettinyt, mutta niin se on, siellä on "kaikki" ja yhteydenpito ystäviin ja perheeseen helppoa.

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille kaikille kauniista sanoista ja kommenteista! :)

  Riikka, miten saan sinuun yhteyden?!?

  VastaaPoista