27.3.2011

Sadesunnuntai

Provencen aurinko ja lämpö ehti helliä meitä jo parisen viikkoa, mutta tänään on satanut aamusta alkaen. Ja juurihan tässä on kesäaikaan siirrytty! Mutta luotan vanhaan sananlaskuun:"Kyllä kesä kastelemansa kuivaa."

Tänään on siis loistava syy pysytellä sisätiloissa ja kaivautua viltin alle sohvan nurkkaan hyvän kirjan kanssa. Miulla onkin monta monituista kirjaa lukematta kirjahyllyssä, mutta jos joku kaipaa hyviä lukuvinkkejä, niin entisen lukioluokkakaverini Karoliinan blogi

Kirjava kammari

on niitä pullollaan!

Nautinnollisia blogi- ja kirjalukuhetkiä! :)

2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla sinusta! Mun anoppi asuu Toulonin kyljessa, pienessa rantakaupungissa nimelta Six Fours les Plages. Olin siella ihan kaksistaan anopin kanssa ja oli aivan ihanaa naistenaikaa. Tutustuimme vielakin paremmin myos.

    Me tulemme uudestaan kullan kans sinne etelaan toukokuun alussa. Kuinka pitka ajomatka tuolta olisi teille? Meilla on tarkoitus ajaa Nizzaan ja Monacoon eli voi olla, etta se riittaa silla kertaa. Siella etelassa on kylla aina niin ihana kayda! Tamperelaistytto tykkaa veden aarella olosta... jarvia kun lapsena oli joka puolella ymparilla!

    Iso hali!

    VastaaPoista
  2. Hei Susu! Ootte tainneet jo käydä täällä, mutta seuraavaa kertaa varten: Toulonista on meille jotain 3 tunnin ajomatka. Ehkä vähän vähemmänkin riittää...En oo ihan varma, kun en oo siellä koskaan käyny. Mutta Nizzasta meille on se reilu 3 tuntia. :)

    VastaaPoista