20.3.2011

Mars, mars, le mois de mars!

Luulitteko jo, että Provencen auringon alla ollaan tuuperruttu rakennusroinan alle? Ehei, täällä ollaan ja paremmissa voimissa kuin koskaan! :) Valitettavasti en ole ehtinyt kirjoittaa blogia sitten Suomesta ja Dubaista paluun jälkeen, sillä koko alkuvuosi hujahti omaa kotipesää laittaessa. Hotellikin ehti jo aueta - viikko sitten perjantaina - ja meillä on ollut ihan mukavasti asiakkaitakin.
Nyt kun olen taas töissä päivittäin, niin ehdin päivittää blogiakin.

Talo alkaa olla viimeistelyä vaille valmis. Tai no, vettäja sähköjä ei ole vielä kytketty, mutta nekin saadaan varmasti muutaman viikon sisällä. Maalaamatta on enää kodinhoitohuone ja rappusten alla oleva vaatekomero/säilytystila. Torstaina aloimme kaverini Johannes Kastajan kanssa asentaa meijän keittiötä ja tänään meillä on tarkoituksena saada loputkin kaapit paikoilleen ja ehkäpä jopa työtasotkin. Keittiö on Ikeasta ja malli on Ikean uusi Ramsjö. Kaapinovet ovat koivua ja ne on maalattu valkealla kuultomaalilla. Vanhasta kodista meillä on astianpesukoneja uuni,jotka ovat valkoiset ja Ikeasta ostimme induktiolieden ja valkoisen liesituulettimen. (Laitan kuvia myöhemmin, kunhan keittiö on valmis.)

Jos kaikki menee hyvin, niin kolmen viikon päästä voimme muuttaa. Joka tapauksessa ennen pääsiäistä olisi hyvä saada muutto hiodettua, sillä silloin meillä on hotelli täynnä ja kaikki aika menee töissä. Ja vappuna on tarkoitus pitää suuret bileet uudessa kodissa! :)

6 kommenttia:

 1. fifin maman26.3.2011 11.01

  Onnea uuteen kotiin!
  Muutaman kerran on käynyt mielessä, ettet ikinä kerro kuulumisiasi, mutta hyvä näin! Tervetuloa taas iloksemme!
  Terveiset täältä lumen, jään ja pakkasen keskeltä! Nauti keväästä!

  VastaaPoista
 2. Hieno juttu että rakennusurakka edistyy.odotellaan kuvia.
  paskeriville

  VastaaPoista
 3. Toivottelen minäkin onnea uuteen kotiin! Meidän Ranskankotikin valmistunee lähikuukausina, ehkä kuitenkin vasta syksyllä. Sitä odotellessa lukisin mielelläni lisää kokemuksia sekä rakennusajalta että siitä uudesta valmiista saunoineen päivineen.

  Lilas

  VastaaPoista
 4. Kivaa että oot palannut blogiin!
  Onnea uudelle kodille :-)

  VastaaPoista
 5. Heips ja Onnea uuteen kotiin! Kiva, että oot linjoilla :) Tsemppiä vielä talon viimeistelyyn ja muuttoon kanssa. Me remppailtiin muutama vuosi sitten miehen kanssa talo täällä Ranskassa ja Ikean keittiö kasattiin ite (meillä tais mennä viikko siinä!:D) Valitsin muuten myös koivua kaapinoviin :)

  VastaaPoista
 6. Heippa

  Olipa kivaa löytää tällainen blogi! Provence on aivan ihana paikka - niin kauniita kyliä ja sielua helliviä maisemia. Ja ne laventelipellot!

  Asun Italiassa, mutta olen ranskalaisen kanssa naimisissa, joten ranskalainen kulttuuri on tullut tutuksi monella tavalla :)

  Tsemppiä hotellin haasteisiin ja avautuneeseen kesäsesonkiin!

  VastaaPoista