23.5.2009

(Viime) Viikon positiiviset

Ihana ystäväni Fifi kertoi blogissaan viime viikon positiiviset tapahtumat ja halusi lopuksi tietää lukijoidensa viikon ilonaiheet. Miun viime viikon ilonaiheita olivat:

Olimme Kullan kanssa ensimmäistä kertaa elokuvissa. Tiistai-iltana pääsin sen verran aikaisin töistä, että ehdimme Kullan kanssa elokuviin katsomaan Enkelit & Demonit -leffaa. Olimme ensimmäistä kertaa elokuvissa koko seitsenvuotisen suhteemme aikana ja syy tähän on se, että a) mie kärsin ahtaanpaikankammosta ja elokuvateattereiden pimeys ja penkkirivien ahtaus on huono yhdistelmä (tosin Kinepoliksen penkit on tilavat ja rivit väljät, joten en saanut siellä mitään ahdistuskohtausta) ja b) ollaan sen verran mukavuudenhaluisia, että meistä on kivempi katsoa oman kokoelman tai Canal+:n leffoja omalta kotisohvalta Nessin kanssa.

Näin ystävien 3-viikkoisen tyttövauvan ensimmäistä kertaa. Keskiviikkoiltana olimme hyvien ystäviemme luona illallisella ja ihailemassa heidän herttaista tytärtään. Sain myös syöttää pikkuista tuttipullosta ja voi, kun se oli ihanaa!

Sain kutsun yhden kaverin polttereihin. Ja niitä on peräti kahdet! Miun ekat polttarit täällä uudessa kotimaassa ja nyt tunnen itseni oikeastaan aika "sulautuneeksi" enkä enää vain "irralliseksi" ja "ulkopuoliseksi". (Sanaa "sopeutunut" en vielä voi käyttää, koska ei se ihan niin ole kuitenkaan. Pienin askelin tai kuten jotkut laulaa: Step by step.)

Mainitsemisen arvoista on mielestäni myös se, että löysin sinne kaverin häihin aika ihanan mekon. Häät on vasta kuukauden päästä ja miulla on jo mekko ja kengät - tippadaa! :)

Kookaïlta tietenkin.Tämän viikon ilonaiheita puolestaan voisivat olla esim. : sain siivottua, Kulta lähtee huomenna Pariisiin Simply Redin adieu-keikalle (olen siis iloinen Kullan puolesta vaikka huomenillalla itken Nessin turkin litskamäräksi ikävästä...=D) ja sain vihdoinkin ostettua vesijuoksuvyön.

4 kommenttia:

 1. me käydään samassa leffateatterissa, näemmä. se onkin ihan passeli. mutta miten sinulta käy vierasmaalaisten (yleensä siis amerikkalaisten) leffojen katseleminen ranskaksi? mua aina puistattaa, joten meidän on vaikea löytää elokuvia, joita mennä yhdessä katsomaan. yleensä siis menemme katsomaan jotain ranskalaista pätkää. itse asiassa ikävöin Aixin hyviä elokuvateattereita, joissa voi katsoa filmejä alkuperäsiversiossa. mutta se ei sitten taas sopisi toiselle osapuolelle.
  suomenterveisin, airelle

  VastaaPoista
 2. Kivoja uutisia ja tapahtumia sekä ihana mekko! :-)

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti tuo mekko <3 Kyllä sillä kelpaa häihin mennä!

  VastaaPoista
 4. Positiiviset taytyy aina pitaa mielessa. Sillain jaksaa. Uusi mekko - ja varsinkin Kookain - piristaa takuulla.

  VastaaPoista