7.5.2009

Pardon my French?

Moneen asiaan olen jo tottunut täällä etanansyöjien maassa, mutta yksi asia jaksaa hätkähdyttää ja jopa ärsyttääkin aina vaan. Ranskalaiset radioasemat soittavat Whamin Last Christmasia ihan mihin aikaan vuodesta tahansa!!! Kuulin sen viimeksi juuri äsken ja oi - tänään on toukokuun 7. päivä!!!

Miksi?!?

5 kommenttia:

 1. Siis hä!! Karmivaa, onneks täällä pohojosessa eivät kuitenkaan tuolleen hurvittele :O On muuten mahtava joulubiisi... Ranskiksilla ei ole ehkä kunnollisia kevät/vappubiisejä?

  VastaaPoista
 2. Manana - Joo-o...En tajua. Onkohan tuo sitten joku eteläranskalaisten juttu? Tai jos täällä oikeesti osataan niin huonosti ranskaa ettei tunneta sanaa 'christamas'. Kaikkihan on tietty mahdollista, kun Ranskassa ollaan. Kerran olin keskellä helteistä kesää NafNafin sovituskopissa, kun tuo samainen biisi alkoi soimaan. Miulla palo käämit ja sanoin siitä myyjälle, joka vain katsoi minuu ihan hölmönä...

  VastaaPoista
 3. Hihi, mä mietin kanssa, että radioasemalla ei varmaan puhuta sen veraa englantia, että Last Christmasin merkitys aukenisi :D

  VastaaPoista
 4. No eihän se mikään joululaulu olekaan, ei hiivii tonttujoukko sillan alle eikä edes jeesustella.

  VastaaPoista
 5. Stazzy - Heh, pakko olla noin... =D

  Anne - Harvoin angloamerikkalaisissa joululauluissa (ja varsinkaan pop-sellaisissa) lauletaan tontuista, mutta kyllä ne Last Christmasin kellon kilkutukset on niin jouluiset, että teemasta ei voi mielestäni erehtyä! :)

  VastaaPoista