27.10.2008

Happy, happy, joy, joy!


Vietin tänään oikein mukavan iltapäivän. Oman itseni seurassa. Miulla oli asiaa Nîmesiin pitkästä aikaa ja kun sinne kerta lähtee, niin ei kannata heti tulla pois. :)

Ensimmäinen ilonasia oli gynekologiaika, joka oli päiväretkeni varsinainen syy. Voin nyt vihdoinkin sanoa löytäneeni täältä hyvän gynen, *waves*, ja sitä kannattaa juhlia! Vaikka se onkin mies, niin se oli todella miellyttävä ja asiallinen eikä yhtää pervo kuten jotkut tuppaa (ainakin joittenkin mielessä) olemaan. Juteltiin paljon ja miulla oli alusta asti todella rento olo eikä edes se, että täällä ollaan gynen vastaanotolla ihan alasti, ahdistanut tällä kertaa ollenkaan. Lähdin sieltä hymy huulilla ja melkein meinasin laulaa luikahuttaa. :)

Matkalla ydinkeskustaan poikkesin Nîmesin suurimmassa puistossa, Jardin de la Fontainessa. Ostin suklaa-pistaasi-jäätelötötterön ja limpparia ja istahdin yhdelle penkille katselemaan ihmisiä. Ja syömään sitä jätskiä tietty.

Puistossa oli niin kaunista ja jotenkin normaalia. Puut olivat aivan ihanan kelta-punaisia, laskeva iltapäivän aurinko paistoi ja oli juuri sopivan lämmin istua siinä. Siellä oli lapsia, nuoria, ystäväporukoita ja pariskuntia, koiria. Aivan ihanan eläväistä! Tuli ikävä kaupunkiin. Pitää alkaa käymään Nîmesissä useammin.

kuva

10 kommenttia:

 1. Voi, miten ihanaa! Tuo gyne-juttu on muuten tärkeä, mulla meni herne syvälle syvälle nenunksiin niin monta kertaa entisen gynen kanssa, ja sen jälkeen kun aloitin etsinnät, totesin,ettei sen "oikean" löytäminen olekaan niin helppoa. Wanted!

  Tosi ihana kuulla,että oot paremmalla mielellä, olet tosi usein mielessä! Suurhaleja!!

  VastaaPoista
 2. Heh me ollaan taidettu noista gyneistä puhua ennenkin. :D Mahtavaa, jos löysit asiallisen! Aika erikoinen kyllä se tapa olla siellä päin ihan ilkosillaan gynen edessä.

  Ihana päivä sulla oli! Tuollaiset hetket on niin just sitä. Aurinkoa, kaunis puisto ja jäätelötötterö. Voiko edes parempaa toivoa?

  VastaaPoista
 3. Gynen etsiminen on kuin etsisi omaa Prince Charmant:ia... Ainakin yhta vaikeaa... ;) Eli ymmartaa yskan.

  Itsellani lyotyi ihanan, kohtelias, huomioonaottava gyne juuri ennen lasteni raskauksia. Raskaudet, synnytykset ja jalkikaynnit hoidin hanen luonaan. Olen onnellinen, etta sain synnyttaa molemmat lapset huoletta omatessani sellaisen gynen. Ennen ja jalkeen ei ole ollut niin mukavia tapauksia. :(

  Mutta tuollainen kaupunkipaivareissuhan on kuin lomalle paasisi - pieni puolenkinpaivan mittainen tuulahdus voitehda teraa! Pistaassi jatskia! Nam!

  VastaaPoista
 4. Hyvä kun muistutit, mun pitää tilata aika gynelle;) Mä löysin tänne tullessa ihanan lääkärin joka oli mun mukana synnytyksissä ym, mutta hän siirtyi sen jälkeen perhesuunnitteluun. Sit piti ettiä uusi ja nyt olen käynyt pari vuotta mukavalla naisella ja teini seuraa perässä;)

  Aurinkoisia ja mukavia syyspäivä sateisesta Kroatiasta:)

  VastaaPoista
 5. Suklaa-pistaasijäätelön on PAKKO olla hyvää! Täällä ei kyllä enää istahdeta puistonpenkille syömään jäätelöä.. Kuulostaa kaikinpuolin huippureissulta :)

  VastaaPoista
 6. Hienoa lukea etta fiilikset on taas katossa! Niin sita pitaa... ja hetki kerrallaan. Lahde vaan useamminkin uusia paikkoja katsastamaan. Se on taman ihanan Ranskanmaan yksi hieno anti. Ota kaikki irti. Parisinhali sinne!

  VastaaPoista
 7. Kuulostaapa piristävältä ja hyvältä päivältä - kai käyntiä gynelläkin voi pitää hyvän päivän sisältönä, jos tyyppi on ok ja etsinnät tuottaneet vihdoinkin tulosta.

  (Itselläni tuo etsintäurakka on vasta alkamassa jonkin ajan kuluttua *odotan kauhulla*.)

  VastaaPoista
 8. täydelliseltä kuulosti tuo päivä ja puistossa vietetty hetki! ja meni hetki, että tokenin tuosta gyne-jutusta.. en ole tullut miettineeksikään, mikä mahtaa käytäntö olla täällä..

  p.s. sinut on muuten myös haastettu! :)

  VastaaPoista
 9. Mitä, kokonaan alasti? Miksi? *kuvittelee oman hämmennyksensä tilanteessa* :D

  VastaaPoista
 10. Karkki- Suurhalit takaisin! :)

  Chi - Muistelinkin keskustelua siun blogissa, kun aloitin kirjoittamisen. ;) Oon vanhemiten oppinut ottamaan ilon pienistä asioista ja hetkistä. Elämä on niin lyhyt. Iso hali!

  Emma - Aina välillä on päästävä ihmisten ilmoille ja pois täältä tuppulasta. Haliterkut!

  Finkinja - Iso hali tuulisesta Provencesta! :)

  Tuijander - "On jäätelö hyvää, kun yksin syö..." :) Lämpimät terveiset ja koiralle rapsutuksia!

  Susu - Mie itse asiassa seikkailen täällä aika paljonkin ja tunnen jo enemmän paikkoja alueelta kuin Kulta. :) Ranska on kyllä loistava maa monessa suhteessa. Iso hali!

  Hanna - Voi, onko tiedossa jotain ikävää? Toivottavasti ei. Miula tuo gynekäynti oli vain rutiinitarkastus ja samalla puhuttiin tulevista projekteista...;) Nyt on kuitenkin löytynyt hyvä gyne, joka voi olla synnytyksessäkin mukana. Lämmin voimahali siulle!

  Juanita - Juu, täällä pitää olla ihan nakuna ja sen takia mie aiankin haluan sellaisen ei-pervon gynen...:) Haaste on mietinnässä. Tuuliset terveiset Provencesta!

  Saara - En todellakaan tajua, miksi pitää olla kokonan alasti, mutta maassa maan tavalla. Täkäläisiä kavereita se ei mitenkään hätkäytä, joten...

  VastaaPoista