23.3.2014

Aika aikaa kutakin

Viimeisestä postauksesta on 10 kuukautta aikaa. Niiden aikana synnytin terveen ja ihanan tyttölapsen, joka sai nimekseen Matilda. Olen imettänyt, vaihtanut vaippoja, koittanut hoitaa kotia, olla hyvä ihminen ja tuleva esimerkki lapselleni. Olen myös palannut töihin.

Mikään ei kuitenkaan ole enää kuin ennen. Olen sama, mutta eri ihminen. Olen äiti. "Little did she know..." Juuri näin. En uskonut, että äitiys voi muuttaa ihmistä niin paljon. Olen niin kiitollinen, sillä jotain olen kai tehnyt hyvin tässä maailmassa, että minulle annetaan niin ihana lapsi kuin Matilda on!

Bloggaamiselle ei ole löytynyt aikaa, vaikka tunnen sen olevan henkireikä. Yksi syy siihen voi olla, että tämä blogi on kasa kirjoituksia entisestä elämästäni. Ajasta ennen lasta.

Haluan aloittaa puhtaalta pöydältä. On niin monta muutakin asiaa, jotka haluan muuttaa. Moni muutos on jo aluillaan. Seuraavana muuttaa blogi. Maistelen vielä mielessäni uutta nimeä.

Tämä blogi siis loppuu nyt tähän. Olen saanut sen kautta paljon uusia ystäviä ja tuttavuuksia ja erityisesti tuntenut kuuluvani johonkin ryhmään. Kiitos.

Ilmoitan uuden osoitteen pian.Toivottavasti tapaamme taas.

Rakkautta, rauhaa ja hyviä viboja teille toivottaa

Pupuce

5 kommenttia:

 1. Kiitos Pupuce blogistasi, ja paljon voimaa ja rauhaa ja iloa sulle uuteen elämääsi!! <3

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea pienen Matildan johdosta!

  VastaaPoista
 3. Yritin jo kerran kommentoida tänne mutta se ei jostain syystä onnistunut ni yritän nyt sitten uudestaan... eli kiitos tästä blogista, joka on ollut yksi ensimmäisistä jota oon seuraillut ja kiitos että oot olemassa ja kivaa että oot innostunut jatkamaan toisaalla, ootan innolla! Ymmärrän myös täysin tämän muutoksen, sillä itsestä tuntuu aika samalta! <3

  VastaaPoista
 4. No vau, hienoa, että jatkat bloggausta :) Innolla odotan uuden blogin osoitetta. Ja onnea ihanan Matildan johdosta!

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea tytöstä! Kiva kuulla, että suunnittelet uutta blogia. :)

  VastaaPoista