10.1.2013

Goodbye 2012, nice to meet you 2013!

Ajattelin, että on aika päivittää blogia. Ja toivottaa teille kaikille ihanille murusille erittäin HYVÄÄ JA ONNELLISTA ALKANUTTA VUOTTA! :) Edellinen postaukseni oli yksi painava syy, miksi blogi ja moni muukin asia jäi viime vuoden toisella puoliskolla himmeään ankeaan unohdukseen. Ja pakko on myös tässä yhteydessä sanoa, että Facebook on perkeleestä! ;)

Loppuvuosi ei tosiaankaan ollut pelkkää ankeutta. Monta monituista samppanjakuplaista iltaa tuli vietettyä ystävien kanssa meillä ja heillä töiden lisäksi, mutta noista lämpimistä, nauruntäyteisistä myöhäisista illoista sai voimaa kestää aikaiset aamuheräämiset ja valittavat asiakkaat.

Näin uuden uutukaisen vuoden alkajaisiksi on hyvä listata viime vuoden iloisia asioita ja tapahtumia, joista olen niin kovin kiitollinen:

1. Veljentyttäreni, S-murusen, syntymä. En aikaisemmin olisi uskonut, miten paljon tädiksi tuleminen ja tätinä oleminen voikaan olla upeaa! S-muru on niin suloinen, pieni auringonpaiste, että toista samanlaista ei ole nähty! Kiitos sille, joka on keksinyt Skypen, sillä ilman sitä miulla olisi sydämessä paljon suurempi reikä ja suru! S-muru "juttelee" tädin kanssa Skypessä kuin vanha tekijä ja miten ihanaa onkaan, kun pieni tilliäinen tunnistaa tätinsä ja vilkuttaa ja nauraa! Huomenna murunen täyttää jo vuoden. Aika menee niin äkkiä!

2. Kulta täytti 40 ja järjestämäni yllätysjuhlat meijän hotellin ravintolassa onnistuivat yli odotusten. Harvoin olen nähnyt Kultaa niin liikuttuneena kuin tuona iltana! Paikalla olivat kaikki meijän läheisimmät ihmiset täällä Ranskassa ja Kulta sai ansaitsemansa huomion keskellä hotellin asiakkaiden täyttämää ravintolaa. Monta viikkoa 40:n täyttymisestä masentunut mies piristyi ja ilahtui kerralla eikä tuosta numerosta ole sen jälkeen enää puhuttu. :)

3. Marraskuinen matkamme Tobagoon. Kaksi viikkoa ansaittua lepoa ja rentoutumista! Tapasimme vanhoja tuttuja, joista voimme nyt puhua ystävinä; joimme litroittain kylmää paikallista olutta; nautimme henkeäsalpaavista maisemista, auringosta, arungonlaskuista ja toisistamme. Ei stressiä, ei kiirettä, ei kelloa, ei töitä. Tobago on meijän( kolmas) koti.

Kaikkea muutakin ihanaa ja hienoa tapahtui vuoden aikana, mutta nuo kolme nyt tulivat päällimmäisinä mieleen. :)

Tulevaisuudessa tämä blogi päivittyy useammin. Siihen on syynsä. Ja kuukauden päästä lupaan pudottaa pommin tänne! :)

20 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin! Kiva päästä lukemaan elämästänne. Voikaahan hyvin! Halauksia! T: Pia

  VastaaPoista
 2. HEEEEEI LADY, eikö kukaan ole kertonut että ei noin voi sanoa; KUUKAUDEN päästä kerron jotain! Jos on Asiaa, Asia sanotaan nyt. Än yy tee nyt. NYT. Heti. Eikä kuukauden päästä. :-)
  Oikeasti kiva kun kirjotat taas! Ja hyvvee alakanutta vuotta teillekkii!!!
  T:Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anusein, tulet kyllä ymmärtämään miksi. ;) Ja on hyvä opetella kärsivällisyyttä...:)

   Poista
 3. Ihanaa kun olet palannut, blogiasi on todella kiva lukea. Teillä on ollut hieno vuosi kaiken kaikkiaan! Ei saa pitää meitä niin kauan jännityksessä, nyt on ihan pakko jäädä kuulolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia rouvalle! :) Ja jännityksessä pito on "markkinointikikka"...;)

   Poista
 4. Lisää päivitystä -
  mulla olisi haaste siulle
  blogissani!

  :)

  VastaaPoista
 5. oho, jään mielenkiinnolla odottamaan... ;-) toivottavasti kuullaan taas pian! talvisin terveisin Riikka kotikaupungista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riikka, sie saat kyllä meilin ennen kuin täältä tarttee lukea asiasta...Hali! :)

   Poista
 6. Kivaa kun oot palannut!!! Jään innolla odottamaan mitä tuleman pitää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eve, kiitos! Palailen hiljalleen blogimaailmaan. Oon varma, että siulle on tapahtunut taas kaikenlaista. :)

   Poista
 7. Kiva, että tuli päivitys pitkästä aikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiitu, kiitos! Ois outoa olla unohdettu...! :)

   Poista
 8. Ihana, että olet tullut takaisin! Minulla on ollut sinua NIIN ISO IKÄVÄ. Jään jännityksellä odottamaan kuulumisiasi. Kaikkea hyvää sinulle!
  - Eevi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eevi! :) Kaikkea hyvää sinullekin.

   Poista
 9. Jatkapa blogiasi, meitä elämästänne kiinnostuneita on monta! Ihanaa alkanutta vuotta teille!

  VastaaPoista
 10. Jeee ja uutta vuotta sinnekin, happy happy happy ja skuuppia odotellessa... =o)

  VastaaPoista
 11. Sulle on haaste minun blogissa! :-)

  VastaaPoista
 12. Voih, olipas kiva lukea pitkästä aikaa päivitystä. Oikein hyvää tätä vuotta ja erittäin myöhästyneet synttärionnittelut! Terkut!! T:oljanderi

  VastaaPoista