22.7.2012

TILT

Valokuvahaasteen toteuttaminen meni mönkään ja blogikin menee tauolle. Läheinen ihminen on satuttanut minua (ei Kulta!). Viesti mustaa valkoisella tuli täysin puun takaa ja iski sydämeen. Yritän koota itseni, sillä reipashan olen.

Aurinkoa, iloa, rakkautta, onnea teille kaikille. Palaan, kun olen selvinnyt tästä.

12 kommenttia:

 1. Voi Jenni <3 <3 Olen niin pahoillani. Voi, kun voisin tehdä jotain.. nuo uutiset on aina ihan hirveitä, just niitä mitä inhoon ihan eniten. Lähetän täältä nyt ison ison hali!!!! Olet tärkeä!! Kyllä myö tytöt vielä noustaan, ollaan terästä ja näytetään kaikille närhen m..at. Siis ihan jättisellaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karkki-ihanainen <3! Närhen munat pitäis näyttää tosiaan, mut en nyt vielä siihen kykene. Ja Töitä pitää, prkl, tehä.

   Iso lämmin hali siulle takasin, siun ystävyys ja tuki on korvaamattomia. Aina ei tartte tuntea "ihan oikeesti". :) Mutta kyllä myö joskus vielä tavataan! <3 Jaksamista siullekin, arkeen ja kaikkeen.

   Poista
 2. Älä hyvä ihminen ota loukkauksia henkilökohtaisesti. Aluksi tietysti tekee kipeetä, varsinkin jos törkeydet tulee yllättäen. Mutta mutta loukkaukset ovat kuitenkin loukkaajan tyhmyyttä ja pikkuaivoisuutta, typerä olento, josta on aikaisemmin luullut aivan muuta. Itse olet huippu tyyppi ja olen aina tykännyt kirjoituksistasi ja kirjoitustyylistäsi. Älä suotta pahoita mieltäsi, maailmassa on niin paljon hienoja juttuja ettei omaa aikaansa kannata tuhlata idioottien tekemisten pohtimiseen.
  paskeriville

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paskeriville. :) Kunpa kyseessä olisikin vain joku random-tyyppi, mutta kun ei...

   Poista
 3. <3 Oi Pupuce, lähetän kauniita ajatuksia täältä kaukaa. Minusta sinä olet aivan valtavan ihana. Tsemppihali!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Monsteri <3! Liikutuin...Siekin olet aivan ihana ihminen! Iso hali takas! <3

   Poista
 4. Voi, Jenni :(
  En tiiä, mitä sanoisin, mutta luulen tietäväni, ainakin jotain siitä, mitä tunnet. Mulle tuli tästä mieleen yks Juha Tapion laulu. En tiiä, passaako se yhtään sun musiikkimakuun, mutta otan riskin: http://www.youtube.com/watch?v=k20h4hZ4Roc

  Ihan mielettömän paljon tsemppi- ja voimahaleja <3

  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu <3 <3 <3 Iso lämmin halaus siulle takaisin!

   Poista
 5. hei tsemppiä tuhannesti sinne, olipa kyse mistä tahansa! Se on rankkaa kun on kriisin keskellä vielä jaksettava palvella muita, mutta toisaalta sillä tavalla saa edes hetkeksi muuta ajateltavaa.. Toivottavasti asiat ja mieli selkenee pian! terveisin Riikka kotikaupungista Ps. Olen yrittänyt tavoittaa sinua meilillä ja puhelimitse, mutta taitaa olla vanhentuneita tietoja miulla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riikka, kiitos! <3 Miun on pitäny monesti jo siulle kirjoittaa, mutta se on aina jäänyt muiden asioiden jalkoihin. Tänään sen teen! Iso hali siulle! <3

   Poista
 6. Voimaa, jaksamista, zen-energiaa rakas Pupuce!! Tuollaiset haavat parantuvat pikkuhiljaa aivan kuin fyysisetkin, anna itsellesi aikaa ja tilaa ainakin henkisesti, jos töitä on kuitenkin tehtävä. Ympäröi itsesi mahdollisimman paljon kaikella parantavalla, mukavalla, kauniilla, hoivaavalla ja positiivisella. Tsemppivirtuaalihali!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mademoiselle Fromage <3! Tällä hetkellä miulla ei oikein olekaan voimia muuhun kuin pakolliseen työntekoon ja koirien ja kissojen silittämiseen. Ja Kullan pussailuun, kun se tulee kotiin. :) Iso halaus <3

   Poista