7.5.2010

Vanhuus ei tule yksin eikä selkävaivat

Viidettä päivää kierona kuin s-kirjain ja selkä ihan pirun kipeenä. Ja jos näillä lääkemäärillä ei jää johonkin koukkuun, niin se on ihme se. Maanantaina menen röntgeniin ja se pelottaa jo valmiiksi. Kahden kuluneen välilevyn sijasta niitä taitaa olla nyt muutama lisää. Minkäs teet, kun on syntymässä paskat rustot annettu.

Olin todella onnellinen, sillä uuden ystäväni kanssa olimme aloittaneet lenkkeilyn ja yltäneet suorastaan huimiin suorituksiin. Odotin jokaista lenkkipäivää ihan innoissani. Endorfiinihumala vissiin. Nyt on kai sitten viimeinkin tunnustettava, että kroppa on vanhentunut eikä enää kestä mitään repivää ja rajua. Tänä kesänä on siis korkattava se vesijuoksuvyö, jonka viime vuonna jo hankin. Samoin ajattelin ruveta joogaamaan. En nimittäin kestä olla tekemättä mitään eikä se hyväksi olisikaan. Siksi toisekseen ihana omalääkärini [jota myös Dr Rhumeksi kutsutaan ('rhume' = 'flunssa')] vihjasi hienovaraisesti, että painoa voisin pudottaa. Joo, ihan kuin en tietäisi ja ihan kuin en olisi yrittänyt päästä eroon noin 10 kilosta viimeiset 5 vuotta...

Tällä hetkellä kaikki menee päin pebaa. Viime päivät on satanut ja ollut todella kylmä. Islannin tulivuori uhkaa miun vuosia odottamaa reissua keväiseen Suomeen ja isäni 60-vuotissynttäreille. Ainoa valonpilkahdus on maanantaina tapahtuva rakennuslupahakemuksen jättö mairie'en.

Tää lähtee nyt konkkaamaan asiakkaitaan tervehtimään ja tekemään selkävaivaisen tulivuorentuhkapilvenpoistotanssia.

4 kommenttia:

 1. vanhuus ei tule yksin mutta ei nyt vielä tuossa iässä! kokeile vaikka sitä joogaamista mutta ala opettajan kanssa että vältät selälle huonot liikkeet ja saat korjausta jos jokin liike menee pieleen. tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Airelle - Ikä ei kerrokaan kaikkea. Olo oli varsinkin selkäjumituksen ekoina päivinä todella vanha, sillä käytin kävelykeppiä!!!

  Kiitos tsempistä! Kai tää taas tästä, mutta jottain on tehtävä.

  VastaaPoista
 3. Hei, ekaa kertaa löysin tänne ja heti kiinnostuin, kun itse toivon joskus pyörittäväni jotain BetB paikkaa, viinitilaa tms. Ulkosuomalaisena toisen ulkosuomalaisen elämä kiinnostaa myös!

  Enivie, samoja mietteitä on terveyden suhteen ollut viime aikoina. Plus täälläkin on mennyt kaikki päin pebaa.. Suosittelen joogaa, se tekee ihmeitä! On tosiaan hyvä käydä eka joku kurssi, sen jälkeen sitä voi jatkaa itsekseen.

  VastaaPoista
 4. Kaikkea hyvää, ja toivon että pääset Suomen-reissullesi!

  VastaaPoista