15.5.2010

Armoton hehkutuspostaus

Ennen kuin vastailen edellisen postauksen kommentteihin (joista olen hyvin kiitollinen!), niin miun on pakko hehkuttaa! Siis ihan pakko, sillä muuten repeän! Tämä blondi lähtee maanantaina Suomeen!!! Reiluksi viikoksi ja se on niin ihanaa! Viimeksi olen ollut Suomessa keväällä vuonna 2004 ja sen jälkeen vain aina talvella. Suomen kesää en ole nähnyt vuoden 2001 jälkeen.

Ja mikä ihaninta - ja kerrankin miulla on hyvä onni - siellä on ihan kesäsää ja hellelukemat tällä hetkellä! Mikä tsäkä! Olen saanut parin päivän aikana järkyttäviä riemuntanssikohtauksia ajatellessani koko asiaa! JEEEEEESSSSSS!!!!!!

Luulenpa vetäväni koko viikon nukkumatta Presidentin ja UpCiderin (!) voimin, sillä en halua menettää hetkeäkään.Aion lenkkeillä Pielisjoen rantaa pitkin ja Rantakylä-Mutala-Utra-sektorilla, juoda siideriä porukoitten terassilla ja Joensuun ihanilla kaupunki-ja jokiterasseilla, uida, pyöräillä, tavata perhettä ja kavereita, syödä jäätelöä ja irtsareita, käydä mummilassa Saarijärvellä fiilistelemässä ja uimassa ja tervehtimässä mummia tietty, mutta ennen kaikkea istua lapsuuden kotini pihanurmikolla iltahämärässä ja kuunnella kaikkia niitä ihania tuttuja ääniä ja haistella niitä keväisen metsän tuoksuja, joita miulla on ollut niin pitkään ikävä.

5 kommenttia:

 1. Ihanaa sinun intosi, mutta löysää vähän, ei tämä mikään paratiisi ole. Vesi on sangen hyytävää ja sää saattaa vaihtua sateeksikin ja jäähtyä yhtä nopeasti kuin lämpeni, mutta hyvinkin voi juuri sinun vierailusi kunniaksi lämmin jatkua ja Pielinen lämmetä ja vaikka mitä kivaa. Niin tai näin, kaunein kevät on kuitenkin just nyt, koivu vihertyy ja valkovuokot ja jotkut sinivuokotkin vielä kukkivat ja valoisaa on melkein kellon ympäri.

  Tervetuloa siis ja mitä parhainta ja onnellisinta lomaa!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa mahtavalta! Ja pakko myöntää että olen kateellinen. Siideri, Suomen ja etenkin tässä tapauksessa Joensuun kesä ja irtsarit.. Sano miulta kotikulmille terkkuja :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että pääset Suomeen vihdoin kesällä!! :) Täällä onkin nyt ihan mahtava ilma.

  VastaaPoista
 4. Oih.... Kuulostaa ihanalta, olen kyllä tosi kateellinen, itekin haluaisin niiiiiin päästä Suomeen! :) Oikein hyvää reissua!!

  VastaaPoista
 5. Hei. Tiedän miten ihanalta tuntuu, kun pääsee nuuhkimaan tuttuja metsäntuoksuja, istumaan laiturilla ja nauttimaan HILJAISUUDESTA. islannin tuhkan takia jouduin jäämään Saksaan, mutta suunnittelen heinäkuussa uutta matkaa "kotiin" äitiä tapaamaan. Omaa kotia ei enää imatralla ole, kun äiti muutti vanhainkotiin, mutta on ystäviä, joiden luokse mennä. Nauti viikostasi.

  VastaaPoista