29.8.2010

Blogiremppaa ja sellasta

Kiitos armahille lukijoille kannustavista kommenteista! :) No, emmie sitten laita salasanaa, jos ette haluu...*punastuujakatteleevarpaitaan*

Nyt on kuitenkin niin, että blogimotivaatio on hakusessa ja ajattelin pitää pienen remppatauon. Pähkäillä, miksi ja kenelle kirjoitan. Samalla aion rukata tyyliä.

Olen itsekin remppatauolla. Toivottavasti elämäni viimeisellä sellaisella. Viime keskiviikkona aloitettiin Kullan kanssa proteiinipitoinen dieetti professööri Dukanin oppien mukaan. Haluan taas vanhoihin mittoihin ja itsevarmuuteni takaisin.

Talon seinät ei nouse vielä kahteen viikkoon. Voisin repiä juoksupöksyni, sillä rakennusfirman äijä soitti pari päivää sitten ja ilmoitti, että loma on loppu, mutta he tulevat jatkamaan meijän taloa vasta 13. syyskuuta. Voi hemmetin kuustoista. No, kunhan saavat talon valmiiksi määräpäivään mennessä, muusta ei väliä.

Lähden nyt syömään lohta. Palaan tänne toivottavasti muutaman kilon laihempana, syksyistä intoa puhkuen, joogavetreänä ja iloisten uutisten ja tarinoiden kanssa. Voikaa hyvin!

10 kommenttia:

 1. Rakennusprojektit Ranskassa ovat hermopeliä ; tsemppiä ! Meillä jo toista vuotta kesken olleeseen terassiremppaan tuli uusi puuseppä, mutta mokoma tippui joltain rellingiltä ja katkoi kylkiluunsa. No kyl se viel joskus valmistuu.......

  Helppo tapa päästä vanhoihin mittoihin on vaihtaa auto/julkiset fillariin : 16km päivittäinen hyötypyöräily puri mulla. =)

  VastaaPoista
 2. no, pidä vaan hengähdystaukoa, mutta sitten, please come back. kyllähän sen ymmärtää, että rakennus ja elämäntapamuutos kaikki yhdessä - ja vähän hotellinpyöritystä siinä lisänä ;-), voi välillä olla väsyttävää.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä taloprojektiin!!

  Itse suosittelen kokeilemaan kiloklubia (www.kiloklubi.fi), tosi monet mun työkaverit on laihtuneet sen avulla ja itsekin olen nyt ollut siellä pari viikkoa ja maha pömpöttää huomattavasti vähemmän jo nyt. :)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä ja hyviä vointeja teille sinne ja paljon terkkuja! T: Täti-Monika ;)

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä remontteihin!! Kuulumisia odotellen, terkut!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, kun jatkat! Mukavaa remppataukoa!
  Jaana

  VastaaPoista
 7. Hei. Joskus on pakko pitää taukoa ja uusia itseään. kuulemma 7. vuoden välein tulee kriisi ja sitten taas elämä jatkuu entiseen tahtiin. Näitä vastoinkäymisiä tapahtuu kaikille. Se on kuin tikapuiden kiipeämistä kolmevuotiaana. Jalka lipeää, välillä putoaa, mutta aina sitä ylöspäin mennään.

  VastaaPoista
 8. Voi miten mukavaa kun et mennytkään salasanan taakse. Remppaintoa! ;-)

  -A-

  VastaaPoista
 9. Heissan!
  Sulla varmaan riittaa edelleen kovaa kiiretta remppahommien kanssa ja muutenkin. Tulemme taksi viikoksi Montpellieriin ja myos Nimesiin kun mies yrittaa hoitaa tyoasioitaan kuntoon, jospa paastaan muuttamaan vuoden paasta Nimesiin...Ajattelin etta olisiko sulla aikaa sunnuntaina vaikka juoda kaffeet Nimesissa? Olisi hauska tavata toinen jolla on meneillaan samantyylista projektia samassa kaupungissa :)

  VastaaPoista
 10. Vastaan kommentteihin jälleen kerran viiveellä. Olen tehnyt töitä, joogannut ja ravannut rakennusliikkeissä.

  Maurelita, hermopeliä tämä todellakin mutta hyvä koulu monin tavoin! Olen oppinut paljon uutta sanastoa, mika on aina hyvä asia, sekä paljon uutta tästä maasta ja mentaliteetista. Olen myös ylpeä suomalaisesta naiseudestani, joka ei ukkoja kumartele! Äitini on hyvin miut opettanut! :)

  Airelle, kiitos tuesta ja ystävyydestäsi! :) Toivottavasti tavataan taas pian!

  Tiitu, miekin oli Kiloklubissa, mutta koin sen talukoitten täyttämisen liian orjalliseksi. Dukanin dieetti on toiminut hyvin ja ollut palkitsevampi. Tsemppiä siulle painon pudotukseen!

  Täti-Monika, kiitos! :) (Pia?!?)

  Rina, kiitos - tsemppiä tarvitaan! :) Haleja siulle, ystävä rakas!

  Jaana, kiitos! :)

  Tintin tarinat, kiitos rohkaisevista sanoista! Teen vastavierailun blogiisi. :)

  -A-, Kiitos! :)

  Ladybug, voi itku, kun en muistanut kommentoida siulle aikasemmin!!! Muistin tän siun kommentin eilen illalla hampaita harjatessa (!). Voitko laitta miulle meiliä: provencenauringonalla [ät] gmail [piste] com niin sovitaan tapaaminen seuraavaksi kerraksi tai viimeistään sitten kuin muutatte! Meitä on tällä seudulla jo muutama, joten jos suomalaiset kaverit kiinnostaa, niin niitä saat! :)

  VastaaPoista