5.2.2010

Elonmerkki

Tulin pikapäivittämään siinä pelossa, että kohta tätä blogia ei seuraa kukaan. Tilanne on nyt kuitenkin se, että olen omistanut kuluneet viikot ja tulevat 2 - 3 viikkoa eräälle nimeltämainitsemattomalle ikuisuusprojektille, joka on pilannut monta asiaa kuluneitten parin vuoden aikana. Nyt olen päättänyt, että asiaan tulee muutos ja haluan sen mörön pois päiväjärjestyksestä stressaamasta itseäni. Siis olen neljän seinän sisällä, rukoilen kaikkia jumalia apuun hiljaa mielessäni ja annan aivojen surista ja näppiksen näpyttää. So help me God...

Taloasia on edennyt. Teen siitä postauksen heti, kun saan tuon yhden raskaan sivun käännettyä. Lupaan.

Yksi suuri asia on kuitenkin pakko kertoa. Sain toissapäivänä tietää, että a) sain pienen palkankorotuksen, b) saan palkkaa ympärivuoden tästä eteenpäin myös lomakuukausina ja c) tittelini vaihtui vastaanottovirkailijasta "esimies,toimihenkilöksi" eli ranskaksi olen cadre! :) Työnkuva on ihan sama silti eli en voi ruveta yhtään sen enempää pomoilemaan ja määräilemään, mutta kivalle se näyttää paperilla! Nuo asiat tulevat nyt helpottamaan asuntolainan saamista. Toiseksi tunnen nyt vihdoin olevani täysivertainen perheenjäsen. Olen kokenut tiettyä alemmuutta ja erillisyyttä muuhun perheeseen verrattuna, mutta kun appi esim. sanoi, että olen tärkeä yritykselle ja minun saatava ympärivuotinen palkka, sillä en ole yrityksen osakas, niin se kieltämättä liikutti. :)

Terveisiä ja hyviä viboja kaikille ystäville ja tuttaville! En ole unohtanut teitä. <3

12 kommenttia:

 1. Täällähän oli mukava elonmerkki! Hyviä uutisia kaiken kaikkiaan. Tsemppiä siihen ikuisuusprojektiin!

  VastaaPoista
 2. Hyvä! Onnea ja tsemppiä! :-D

  VastaaPoista
 3. Félicitations!

  Elina :)

  VastaaPoista
 4. Fifin maman5.2.2010 17.02

  Kyllä luetaan, kunhan vaan on luettavaa! Ja onnittelut nimityksestä ja palkankorotuksesta, ainahan se pienikin lisä hyvältä tuntuu!

  Jos ikuisuusprojektisi liittyy UTUun ja alkaa g:llä niin good luck ja niin edelleen.Vaikkei sen aikaansaaminen tunnu tänä päivänä hyödyttävän paljoakaan, mutta...

  Hyvät vibat itsellesi toivottaa maman, jolla on iso ikävä sa filleaan.

  VastaaPoista
 5. onneksi olkoon uudesta tittelistä ja lykkyä tykö kaikille projekteillesi!

  VastaaPoista
 6. Onnea urakehityksestä! :)

  VastaaPoista
 7. ...eikä me olla unohdettu sua!

  VastaaPoista
 8. Hienoa!!!! Tsemppiä projektiin.

  VastaaPoista
 9. hei!

  olen tässä lukenut mielenkiintoisia juttujasi ja aattelin että olisikohan hänellä aikaa muutamiin kysymyksiin lätäkön toiselta puolen?

  olen kanadan suomalainen ja tytär haluaa muuttaa sinnepäin minun ja kahden tenavansa kanssa ensi vuonna. [silloin olisivat 6 ja 3 vuotiaita] ei tiedetä mitään ranskasta muuta kun mitä löytää nettistä. eli zip, ziltch, nada.

  etelä ranska juuri on kysymyksessä, kun haluaa päästä eroon lumesta ja kylmästä. [hehehehe]

  jaaha, tenavat haluavat jotain taas... huokaus.

  joten terveisiä kylmästä kanadasta,

  marjaana.

  pilvikki @ gmail. com

  VastaaPoista
 10. Wow, cadre! Onneksi olkoon ihana Pupuce! Kylla tuollainen aina hyvalta tuntuu. Olet tarkea ja se naytetaan sulle nain. Tsemppia siihen "projektiin"! Onnistut kylla, kuten monessa muussakin asiassa elamassasi:)

  Hali pohjoisemmasta!

  VastaaPoista
 11. tsemppiä pakerrukseen.
  Mua lohduttaa ylivoimaisissa töissä Kulthaun tiedonhankintaprosessi: http://www.cop.fi/kirjastosivut/tiedostot/kuhthaumalli.pdf

  Eli epätoivosta täyttymykseen sen kuuluu mennäkin. Tämän kun sisäistää, niin jaksaa painaa epätoivon hetketkin ja odottaa sitä kultareunusta sadepilveen. :)

  VastaaPoista
 12. Olen todella pahoillani, kun en ole saanut aikaisemmin vastattua kommentteihin. En ehtinyt talven aikana viettää aikaa netissä muutamia pikaisia FB:pyrähdyksiä lukuunottamatta.

  Kiitokset kaikille kannustuksesta ja myötäelämisestä! Ikuisuusprojekti ei ole ihan vielä selätetty, mutta paljon ei puutu.

  @Pilvikki: Jos sinulla on kysyttävää Etelä-Ranskasta, niin vastaan kyllä mielelläni kykyjeni mukaan. Voit meilata minulle blogista löytyvään osoitteeseen.

  @Ritu: Mielenkiintoinen linkki, joskin aika samanlaisia malleja on monissa graduoppaissa. :) Mutta erittäin osuvasti sanottu - ei suurten projektien suorittamiseen mitään salaisuuksia ole. Raakaa työtä vain siihen tarvitaan.

  VastaaPoista