13.4.2013

Ei uutta auringon alla

Rautaa ja magnesiumia. Hiukka hevosenlihaa. Siinä miun aseet. Pari päivää ainakin on tuntunut pelittävän. Mutta ne vähintään tunnin päikkärit on pakko vetää.

Stressiä aiheuttaa rahapula ja hupeneva aika. Tytön huone on vieläkin täynnä roinaa. Siellä on paljon hyväkuntoista, joista mietin edelleen kaksi vuotta muuton jälkeen: Yritänkö myydä netissä vai vienkö vain suoraan kirpparille? Laiskuus on viimeisen vaihtoehdon puolella.

Ahdistun myös basenjista. Nessi on ollut aivan kuriton ja joka ilta meillä taistellaan. Eilisilta päättyi prostestikuseen matolle. Kulta ja mie ollaan aivan rikki. Ja se uusi matto oli jo kustu aikaisemmin moneen kertaan. Mielessäni mietin vaan, että miten helvetissä myö toimitaan sitten, kun se vauva on täällä eikä illalla voi kissaa tappavalle koiralle huutaa naama punaisena?!? Mie vain toivon ja rukoilen, että Nessi tajuaisi tilanteen ja olisi yhtä ihana ja helppo kuin maaliskuun alussa, kun perhe ja S. olivat meillä viikon.

Tunnen paksuuntuvan läskikerrokseni alla paniikin. Aikaa on 4 kuukautta ja miusta tuntuu, että mie olen jotenkin ihan liian cool. En ole ajatellut ja sunnitellut "tätä kaikkea" tarpeeksi. Teen listoja eri hankinnoista ja tekemisistä ihan kuumeessa. Sitten ne listat jonnekin häviää.

Onneksi miun vanhemmat tulee kesäkuussa. Ja elokuussa.